5 простих секретів, як не перетворити волосся на мочалку на сонці

05.07.2024   15:40    256

Носіть головний убір

Головний убор – маст хев, якщо плануєте проводити час на на сонці. Важливо, щоб головний убір мав широкі поля не менше 5 сантиметрів. Коли ви знаходитесь у тіні, знімайте головний убір, щоб шкіра голови змогла “подихати”.

Використовуйте захисний спрей

Захищайте волосся від шкідливого UVA- та UVB-випромінювання спеціальними засобами. Під час літнього періоду оновлюйте захисний спрей кожні 40 хвилин у період активного сонця, і кожні півтори години вранці та вечером. Це допоможе попередити ламкість і сухість волосся.

Останні новини:  Як очистити духовку без використання хімічних засобів

Мити волосся рідше

У літній період волосся природним чином зволожується за рахунок більшої активності сальних залоз. Щоб утримати цю вологу, мийте волосся рідше, ніж у холодну пору року. Іноді можна обмежитися простим промиванням водою без використання шампуню.

Використовуйте зволожуючі маски

Щоб відновити природний блиск волосся, використовуйте маски з легкою текстурою 1-2 рази на тиждень. Вони не обтяжуватимуть волосся, але допоможуть зберегти його еластичним і здоровим.

Останні новини:  Що заважає побудувати стабільні стосунки

Салонний догляд

Після повернення з відпустки відвідайте салон краси для глибокого відновлення волосся. Регулярний догляд після відпочинку допоможе швидко відновити змучене сонцем волосся і поверне до життя.

Дотримуючись цих простих порад, ви зможете зберегти здорове і красиве волосся навіть у найспекотніші дні літа.


prostoway.com