На продаж виставлять Lamborghini Miura, який з 80-х років виконував роль меблів

05.07.2024   15:00    519

Торги проведе аукціонний дім Gooding & Company, фахівці якого розраховують виручити за вінтажний суперкар від двох до 2,5 мільйона доларів. Загалом італійські інженери зібрали 338 подібних купе. Представлений екземпляр довгий час вважався загубленим.

Lamborghini Miura P400 S випускали з 1968 по 1971 роки. Цей суперкар, зібраний у липні 1970 року, вирізняється коричневим відтінком кузова Luci del Bosco Metallizzato, який поєднується з комбінованим салоном із бежевої тканини і натуральної шкіри. Перше десятиліття суперкар провів в Італії. Однак на початку 1980-х автомобіль перевезли в США, після чого розмістили у вітальні житлового будинку.

Останні новини:  Іспанська компанія Urovesa розробляє унікальну розвідувальну машину NBC 4X4 PITON: може працювати на сильно забруднених територіях
Gooding
Gooding
Gooding
Gooding
Gooding
Gooding
Gooding
Gooding

Предметом меблів суперкар був аж до нинішнього року. Щоб витягнути машину з вітальні, новому власнику довелося знести кілька внутрішніх стін будинку. За роки простою Lamborghini зберігся в повністю автентичному стані. Однак тривале забуття все ж позначилося на зовнішньому вигляді і технічному стані моделі.

Останні новини:  Renault представила новий дешевий кросовер: перші фото




Під час торгів, які відбудуться в серпні, за загублений Lamborghini Miura P400 S з пробігом 42 тисячі кілометрів збираються виручити до 2,5 мільйона доларів.

Наприкінці 2022 року в США продавали класичний Aston Martin DB4, який забули в гаражі на три десятиліття. Тоді фахівці вважали, що відновлений спорткар може коштувати близько мільйона доларів.

Останні новини:  Tesla отримала дозвіл на розширення заводу в Німеччині



nnews.com.ua