Популярний в Україні електромобіль MG4 EV виявився небезпечним

05.07.2024   13:31    333


Одним із найпопулярніших електричних автомобілів на європейському ринку є MG4 EV 2024 року. Однак, у цієї моделі виявили серйозні проблеми з безпекою. Що цікаво, у багатьох країнах китайсько-британська «електричка» настільки затребувана, що вона поступається лише продукції американської марки Tesla.

Отже, електричний MG4 був випробуваний тестувальниками з Британії, інформує Wheel News. Вони виявили, що у автомобіля практично не працює система, що попереджає про виїзд із займаної смуги руху. У ході одного з випробувань ця функція направила машину не в безпечний бік, а на зустрічну смугу. В результаті могла б бути спровокована ДТП. Але це не єдина помилка цієї системи. Під час руху вона також помилково вирішила, що автомобіль зійшов зі смуги та змусила його вирулити на зустрічку.

Останні новини:  У центрі Києва спалахнув бізнес-центр (Відео)

Тестувальники окремо наголосили, що всі випробування проводилися на різних дорогах: відрізнялася їх ширина та розмітка. Також все проводилося в реальних умовах, а не в лабораторії, що лише доводить небезпеку «електрички». Примітно, що сама модель має 5-зірковий безпековий рейтинг за системою Euro NCAP. Ця організація проводить краш-тести всіх машин, що у продаються на європейському ринку. Тим часом у самій Британії минулого року було зареєстровано понад 21 000 екземплярів даної моделі.

Останні новини:  На Дніпрі відбулось навчання сил і засобів річкової флотилії ВМС (відео)


autotheme.info