Компанія Shelby побудувала 785-сильний суперпікап на базі Ford F-150 SuperCrew

02.07.2024   19:51    251

Ательє Shelby American представило свій новий проєкт на базі оновленого пікапа Ford F-150. Новинка адресована тим фанатам моделі, кого не влаштовує не тільки стандартний F-150, а й навіть заводські “заряджені” модифікації Raptor або навіть флагманська Raptor R. Тюнери додали машині низку змін в екстер’єрі та інтер’єрі, а також майже вдвічі підвищили віддачу силового агрегату. І додали до цього лімітований тираж, підвищивши статус проєкту Ford Shelby F-150.

Останні новини:  Агресивне зниження цін дозволило BYD встановити новий рекорд продажів

Заводський пікап оснащується 5,0-літровим двигуном Coyote V8 потужністю 400 кінських сил, який завдяки встановленню компресора Whipple, поліпшеної впускної системи, алюмінієвого теплообмінника і високопродуктивних паливних форсунок у поєднанні з вихлопною системою Borla видає 785 сил.

Машина отримала регульовані амортизатори Fox з технологією внутрішнього байпаса, 3-дюймовий ліфт-кіт підвіски, нові диски з 35-дюймовими всюдихідними шинами, посилений захист днища, а також підніжки з електроприводом. Візуально пікап Shelby виділяється не тільки емблемами фірми, а й новим капотом із додатковими повітрозабірниками, новими бамперами, накладками на колісні арки та фірмовими смугами на кузові.

У салоні з’явилися шкіряні сидіння з червоним рядком і червоною вишивкою Shelby, вуглепластіковий декор, накладки на педалі, килимки і таблички на центральній консолі. Тираж Ford Shelby F-150 становитиме 800 екземплярів вартістю від 130 000 доларів і від 139 995 доларів за виконання з компресорним двигуном.

Останні новини:  В Україні створили легкий тактичний бронеавтомобіль “Джура”



nnews.com.ua