У Сполучених Штатах поліція зупинила на дорозі НЛО: курйозні фото

04.07.2024   21:14    1679

Правоохоронці з американського округу Кроуфорд, що у Міссурі, помітили на дорозі унікальний транспортний засіб. Він був дуже схожий на космічний корабель прибульців.

Як з’ясувалося, машина в формі НЛО прямувала через округ Кроуфорд на автомобільний фестиваль до Розуелла, штат Нью-Мексико, передає 24 канал.

Дорожній патруль зупинив водія через порушення правил дорожнього руху та прострочений номерний знак штату Індіана, вручивши йому письмове попередження.

Останні новини:  Ведмідь завітав до будинку в Каліфорнії, щоб поїсти сміття та поплавати в басейні

Враховуючи трафік на автомагістралі, а також розмір та аеродинаміку його автомобіля, водій розумів, що існує великий потенціал для порушення правил дорожнього руху, – повідомив співробітник відділу зв’язків з громадськістю та помічник шерифа Адам Карнал.

Правоохоронцям вдалося зробити кілька фотографій чудернацької машини, що схожа на НЛО. Після цього вони побажали учасникові фестивалю безпечної подорожі до місця призначення й відпустили.

Останні новини:  Кішечка показала, як потрібно правильно вмиватися, щоб бути привабливою

Реакція користувачів соцмереж

Їхній допис зібрав понад 12 тисяч поширень у фейсбуці. Користувачі мережі у коментарях не приховували свого здивування та почали навперебій жартувати.