Дружина Мірошниченка розповіла про складнощі з названою донькою

03.07.2024   23:30    1125

Зіркове подружжя виховує також шестирічну доньку Мію, п’ятирічного сина Марка та названого сина Марселя, якого вони усиновили минулого літа.

Дружина Мірошниченка розповіла про складнощі з названою донькою
Інна Мірошниченко відверто поділилася своїми переживаннями та труднощами, з якими вона зіткнулася після удочеріння дівчинки.

Відомо, що зіркове подружжя нещодавно прийняло в родину 8-річну дівчинку Ангеліну, але їй все ще важко адаптуватися до нового життя, тому у спілкуванні з нею виникають проблеми.

Останні новини:  Христина Соловій не з власного бажання записалася з Артемом Пивоваровим і має до співака запитання

Зокрема, дружина українського ведучого поскаржилася на харчування дівчинки. Протягом шести днів, які вона перебуває в сім’ї, вона їла дуже мало, а були дні, за словами Мірошниченко, коли вона взагалі нічого не їла.

«За увесь цей час Ангеліна зʼїла лише 1 томатний суп, 2 ложки борщу і вчорашню піцу. Бували дні, коли зовсім не їла. Така, напевно, реакція на стрес»,- ділиться Мірошниченко.

Інна додає, що намагається готувати або замовляти те, що подобається дівчинці, але відтворити смак їдальні в домашніх умовах неможливо.

Вона також зазначає, що питання на кшталт «що ти любиш?» ставлять Ангеліну в ступор. Жінка припускає, що, напевно, раніше їх ніхто не ставив, тому що питання дівчинки про їжу доводять її до сліз.

Останні новини:  Леся Нікітюк розповіла, яка її спіткала неприємність

«Може здатися, що для дитини це щасливий кінець, де «І жили вони довго і щасливо». Але насправді це тільки початок. І дається він важко. Ангеліні 8. Все її життя пройшло в стінах закладу. Вона не знає, що існує якесь інше життя», — написала вона в Instagram.

Інна Мірошниченко також зазначила, що хотіла б бути доброзичливою матір’ю і другом, але реальність інша. У житті вона змушена забороняти, робити зауваження, обмежувати, і через це, з точки зору восьмирічної дитини, це здається Ангеліні «не мрією».

Останні новини:  Як виглядають знаменитості без косметики


korrespondent.net