Дружина Тімура Мірошниченка вперше показала обличчя названої доньки

01.07.2024   16:00    453

Зіркова пара, яка рік тому усиновила хлопчика Марселя, вдочерила старшу дівчинку Ангеліну.

Дружина Мірошниченка вперше показала обличчя названої доньки
Дружина Тімура Мірошниченка — Інна — показала названу донечку та розсекретила її ім’я.

На своїй сторінці в Instagram вона розповіла, що доля звела її з дівчинкою 15 травня, в Міжнародний день сім’ї. Інна застрягла в пробці, але вирішила не гаяти часу, зателефонувала в службу у справах дітей і почала шукати анкети дітей віком 8-12 років. Вона натрапила на дівчинку на ім’я Ангеліна. Її анкета виявилася актуальною.

Останні новини:  Зірка Х-Фактору зізнався, яким є Андрій Данилко у реальному житті

«15 травня я їхала у справах і застрягла в заторі. Вирішила не витрачати час і зателефонувати в одну зі служб у справах дітей. Слухавку підняли, а я не очікувала. Прошу почекати і починаю швидко за кермом заходити на сайт Мінсоцполітики, сортувати анкети дітей за віком 8-12 і першою серед всіх бачу її ім’я. Ангеліна. Ангел-Інна. Це наш ангел, точно наш. Питаю, чи актуальна анкета? «Так. Краще приїжджайте. Поговоримо. Я дуже хочу, аби всі мої діти були в сім’ях», — написала Інна.

Дружина Тімура Мірошниченка одразу ж почала процес усиновлення другої дитини. За словами Інни, це зайняло близько півтора місяця.

Останні новини:  Крістіна Агілера різко скинула вагу

«Ця історія не буде простою, бо має багато викликів і потребує багато сміливості і терпіння. Як би страшно не було чути історію чи медичний висновок, жодного разу ми не подумали, що треба подивитися ще когось. Це наша Ангеліна. Далі було півтора місяця служб, розпоряджень, документів, погоджень і 1600 км в один бік для побачення. Я десятки разів плакала від вдячності людям, які допомагали, робили все, що в їхніх силах і навіть більше, аби пришвидшити це. Попереду ще багато бюрократії, але все це такі дрібниці, коли ти бачиш, що дитина отримала те, про що так сильно мріяла, — сім’ю!» – додала вона.

Останні новини:  Аніта Луценко повчила готувати супер-освіжаючу альтернативу газованкам

У свою чергу Тімур Мірошниченко розповів, що діти дуже чекали на поповнення в родині. Вони записували відео для старшої сестри і надсилали їй.


korrespondent.net