5 причин купити столик для сніданку + ідеї використання

17

Сніданок в ліжко замовляли? Taburetka.ua допоможе його організувати! Із зручними розкладними столиками ваш ранок заграє новими фарбами.

Маєте сумніви? Переконайтесь особисто!

Чому вам потрібен маленький столик для сніданку?

Випити зранку чаю або кави, не встаючи із затишного ліжечка — завжди чудова ідея, особливо якщо напій приготує хтось інший. Але є великий ризик розлити каву спросоння і зіпсувати настрій плямами. Щоб такого не сталося, використовуйте столик для сніданку. Його стійка конструкція забезпечує рівне розташування навіть на м’якій поверхні, а досить широка стільниця вмістить ще й смачний сніданок. Чудово чи не так?

Маленький столик вподобають фрілансери, для яких є нормою працювати із ліжечка. На поверхні легко поставити ноутбук, папери, документи. Деякі столики складаються із окремих модулів і мають підставки для чашок, відділи для олівців і ручок та інших корисних дрібниць.

Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

Діти будуть в захваті від розкладного столика, адже це прекрасна нагода малювати, читати чи конструювати щось, не залишаючи ліжка і одночасно дивитися улюблений мультик.

Книгомани оцінять зручність такого столика, адже надзвичайно приємно читати захоплюючий роман, попиваючи смачний чай (особливо, без ризиків перекидання напою).

Конструкція і різновиди

А тепер поговоримо про технічні характеристики, які допоможуть купити столик, що слугуватиме довго і надійно. Варто зазначити, що конструкція маленьких столиків доволі проста — опори і стільниця. Ніжки можуть бути складними або нерухомими. Розкладний столик надає більше можливостей для використання і займає значно менше місця при зберіганні, також його можна брати з собою на пікнік. Проте, суцільна модель забезпечує кращу стійкість. Який вибрати? Це питання суто вашого смаку.




Якщо розглядати матеріали виготовлення, то маємо кілька варіантів:

  1. дерево — всім відоме високою екологічністю, хорошою міцністю і гарним виглядом; таця для сніданку із дуба, ясена виглядає дорого і розкішно, але й вимагає регулярного догляду і потребує захисту від вологи;
  2. пластик — бюджетний і дешевий, дуже легкий матеріал, який можна мити під проточною водою; столики мають величезний вибір кольорів і дизайнів, але виглядають просто і поступаються надійності дереву;
  3. скло — використовується рідше, ніж 2 попередні варіанти, але має доволі практичні характеристики; скляну стільницю легко мити, вона не вбирає запахів і не боїться вологи; має гарний вигляд.
Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

Як і де використовувати розкладний столик для сніданку?

До вашої уваги, 5 цікавих ідей:
1. Кава в ліжко — класичний варіант, який перетворить ваш ранок на приємний і мотивуючий початок нового дня.

  1. Робоче місце — корисне ноу-хау для всіх, хто працює віддалено і не в захваті від роботи за письмовим столом.
  2. Майданчик для творчості — дітлахи оцінять ідею малювати або читати комікси на м’якому диванчику.
  3. Пікнік — розкладний столик підвищить комфорт під час перекусу на природі; його зручно брати з собою будь-куди.
  4. Догляд за хворими — дійти до кухні, щоб пообідати, коли ми хворіємо, буває дуже складно, а маленький столик дозволить поїсти і прийняти необхідні ліки без зайвих рухів.
Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

Подивитися фото, почитати відгуки, вибрати, купити і замовити доставку столика для сніданку можна просто зараз на сайті інтернет-магазину Taburetka.ua. Працюємо на варті вашого комфорту!