Знаки, розмітка і не тільки: в Києві ухвалили нові правила встановлення зарядних станцій для електромобілів

16.06.2024   16:07    248

13 червня 2024 року Київська міська рада ухвалила рішення, відповідно до якого земельні ділянки для розміщення МАФів, зарядних станцій, поштоматів та терміналів відтепер здаватимуться в оренду через онлайн-аукціони “Прозорро.Продажі”.

 

Зазначається, що перші ділянки для оренди будуть доступні у Печерському районі. Термін оренди складатиме 5 років з можливістю продовження.

“Зарядним станціям – нові правила! І знаки, розмітку та виконання закону про доступ до зарядних станцій! Нарешті”, – зазначила Анна Зарудна, представник “Прозорро.Продажі”.

Останні новини:  Поліція нагадує: що заборонено пішоходам на дорогах України

За її словами, команда “Прозорро.Продажі” вже готує інформаційно-освітню компанію для нових учасників аукціонів з встановлення зарядних станцій.

“Де ловити лоти, як брати участь в аукціоні, як не загубитися в процедурах і процесах. Вже дуже скоро! Не перемикайтесь”, – додала вона.

Взяти участь в онлайн-аукціонах з оренди ділянок від “Київ.Прозоро” зможе кожен охочий, зареєструвавшись на одному з акредитованих в системі “Прозорро.Продажі майданчиків”. Уся інформація про хід та результати аукціонів, на яких Київ здаватиме в оренду ділянки для розміщення тимчасових споруд, буде доступна для всіх охочих у публічному модулі аналітики bi.prozorro.sale.



autogeek.com.ua

Останні новини:  BMW можуть оштрафувати на 5 млн через дефектну деталь: що відомо