Завидна надійність: електромобіль Tesla проїхав майже 700 000 км за 8 років (відео)

16.06.2024   10:25    514

Tesla Model S активно експлуатується в таксі та регулярно заряджається на станціях Supercharger. Електрокар зберіг рідні мотори та батареї.

Електромобіль Tesla Model S із Великої Британії продемонстрував непогану надійність. За 8 років він подолав уже 692 000 км без заміни силової установки. Відео про електрокар опублікували на Youtube-каналі Auto Trader.
електромобіль Tesla Model S, Tesla Model S, Tesla Model S P90D, електромобіль TeslaFullscreen
Електрокар зберіг рідні мотори та батарею
Фото: скриншот / YouTube

Власник авто Пол Керзон володіє двома Tesla Model S та ще кількома електромобілями. Він організував невеличку службу екотаксі й зазвичай електрокари курсують між містами Шеффілд і Дербі та аеропортом.

Останні новини:  Прикордонники показали, як дронами «утилізують» техніку армії Путіна під Бахмутом (ВІДЕО)




Двомоторний електромобіль Tesla Model S P90D заряджається регулярно на станціях Supercharger, адже для цієї моделі вони безкоштовні. Це дозволяє Полу економити від 8900 до 12700 доларів на рік.

Зазвичай швидка зарядка має негативний вплив на батарею, проте в Tesla Model S вона досі рідна і не надто деградувала – запас ходу знизився на 23% (105 км).

Останні новини:  Обстріл Торецька: рятувальники показали, як діставали з-під завалів будинку тіло загиблої жінки (відео)

Мотори електрокара також рідні. Електромобіль Tesla регулярно обслуговували і проблем із ним не було.

Активну експлуатацію Tesla Model S видають хіба сколи на передньому бампері. Крім того, Полу довелося витратити кілька тисяч доларів на ремонт після ДТП – автопілот Tesla не розпізнав конуси на дорозі.