Як користуватися штучною засмагою, щоб не було сюрпризів

27.06.2024   18:20    195

Все більше людей віддають перевагу не шкідливій для шкіри засмазі від ультрафіолету, а спеціальним косметиним засобам. Вони просто наносяться на тіло і роблять його темнішим на певний нетривалий час.

Але штучна засмага має суттєвий недолік – вона може нерівномірно лягти, залишити на шкірі некрасиві плями та смуги або забарвити долоні. OBOZ.UA зібрав професійні поради, як наносити відповідні засоби без ризику подібних неприємностей. Насправді це простіше, ніж вам здається.

Останні новини:  Чому не можна садити поруч смородину та хвойники

Крок перший: подбайте про зволоження

Жодна автозасмага не ляже рівно на шкіру, яка страждає від сухості – лущиться та береться зморшками. Особливо від цього страждають руки, ноги, лікті, коліна та щиколотки. Тому перед тим, як зайнятись кольором шкіри, подбайте про її стан. За кілька днів до процедури почніть пити більше води і ретельно змащуйте все тіло зволожувальними засобами – кремом, лосьйоном, молочком, тощо. Особливу увагу приділяйте проблемним зонам. Не забувайте ретельно обробляти кисті та стопи, в тому числі між пальцями.

Останні новини:  Навіщо жінці потрібна чоловіча піна для гоління

Крок другий: використовуйте щітку

Наносити автозасмагу рекомендують саме за допомогою щітки. Оптимальним вибором стане пензель кабукі – з пухнастою і досить короткою щетиною. Проте підійде і будь-який пензлик для макіяжу.

Вдягніть рукавички, розподіліть засіб по всьому тілу, а потім за допомогою щітки ретельно увітріть його у шкіру. Особливо ретельно обробіть такі проблемні ділянки, як лікті, коліна, зап’ястки та щиколотки. Цей метод допоможе, окрім іншого, зекономити сам засіб. Якщо добре його втерти, не потрібно буде накладати товстіший шар.




Крок третій: зволожте шкіру ще раз

Останні новини:  Як правильно визначити розмір одягу для немовляти

І наостанок ще раз нанесіть зволожувальний засіб. Більшість людей пропускають цей крок, а дарма. Нанесення невеликої кількості крему чи лосьйону на шкіру допоможе трошки розбавити засіб для штучної засмаги і розподілити його рівномірніше. Дайте продукту 4-8 годин, щоби подіяти і насолоджуйтесь бездоганно рівним кольором шкіри без плям і розводів.