Віктор Павлік показав свою четверту 30-річну дружину

16.06.2024   06:00    2025

Особисте життя 58-річного Віктора Павліка було багатим на події та зміну жінок. До того як зустріти своє нинішнє кохання, артист тричі одружувався. Здається, лише в четвертому шлюбі знайшов щастя.

40 років тому на світ з’явився первісток Віктора Павліка Олександр. Хлопчика подарувала чоловіку дружина Лідія. Музикант практично не жив із першою родиною, оскільки завіявся з дому підкоряти світ.

Далі був роман зі Світланою, з якою Віктор не спромігся стати на весільний рушник. Натомість на світ з’явилася донечка Христина. За танцівницею Ларисою Созаєвою нашому донжуану довелося довгенько упадати.

Останні новини:  Раян Рейнольдс розкрив секрет міцного шлюбу з Блейк Лайвлі

Віктор Павлік 4 рази одружувався: з другою дружиною Лорою та сином Павликом

Протягом року дівчина не зголошувалася йти з Павліком на побачення. Та коли гастролювали в Туреччині, зблизилися настільки, що побралися. Родина поповнилася синочком Павликом.

Коли сину було 8 років, татусь пішов із родини, розлучившись із Лорою. Та за 4 роки повернувся, жінка вибачила, і вони відгуляли справжнє велике весілля. Взяли простору квартиру в кредит.

Віктор Павлік 4 рази одружувався: з третьою дружиною Лорою

Усе, здавалося, налагодилося в житті, але на шляху співака трапилася піарниця Катя Репяхова, яка була майже на 3 десятиліття молодшою за артиста. Дівчині вдалося перемикнути увагу знаменитості на себе.

Останні новини:  94-річний Клінт Іствуд видав заміж наймолодшу доньку

Тож він удруге розлучився з Ларисою, одружившись із Катериною. Созаєва дуже важко переживала зраду. Адже залишилися не лише без чоловіка, але й без сина, якого у 2020 році забрала онкологія. Також колишній чоловік продав свою половину квартири, залишивши Лорі велику житлову проблему.

Віктор Павлік 4 рази одружувався: з четвертою дружиною Катею та сином Михайликом

В четвертому шлюбі у Віктора народився син Михайлик. Це сталося в червні 2021 року. Але з’ясувалося, що голубки крутили роман ще коли чоловік був одруженим. Чотири роки поспіль Павлік запевняв дівчину, що з сім’ї не піде.




Та Катя не втрачала надії, адже закохалася в артиста ще у 7 років, побувавши з мамою на його концерті у Трускавці. І таки дочекалася розпису. Все це робилося тайкома, оскільки син Віктора якраз тяжко хворів.

Останні новини:  Позитив неочікувано заговорив про батьківство з новою коханою

Цьогоріч блогерка виправила ситуацію. Після виписки Павліка з лікарні, де він переніс складну операцію з заміни клапана на серці, Катерина влаштувала весільну церемонію з білою сукнею та обітницями.


odnaminyta.com