У Миколи Тищенка можуть забрати мандат

26.06.2024   17:30    243


Петиція на сайті Верховної Ради з проханням позбавити народного обранця Миколу Тищенка депутатських повноважень набрала необхідні 25 тис. підписів.

Петицію про відставку Миколи Тищенка зареєстрували 24 червня. Автор петиції «Про позбавлення повноважень народного депутата Верховної Ради України Миколи Тищенка у зв’язку з його аморальним поводженням, рейдерством, рекетом, зловживанням службовим становищем, перевищенням повноважень» Андрій Шевердєєв зазначив, що Микола Тищенко «істотно шкодить» роботі парламенту.

Останні новини:  Донька Білла Гейтса вагітна вдруге

«Епоха тяжких випробувань для нашої країни, на жаль, не сприяє повазі до згаданих принципів. Неприпустимим є його зловживання статусом, перевищення службових повноважень та рекет. Країна не може дозволити собі такого представника. Обов’язком кожного депутата є чесне та відповідальне служіння народу», – йдеться в описі до петиції.

Нагадаємо, 25 червня за матеріалами ДБР генпрокурор України повідомив 52-річному народному депутату Миколі Тищенку про підозру у незаконному позбавленні волі людини. Справа стосується побиття колишнього бійця спецпідрозділу Kraken Дмитра Павлова у Дніпрі 20 червня, де команда Тищенка начебто боролась з ботофермами. Під час обшуків за місцем проживання депутата в нього знайшли велику кількість іноземної валюти та коштовні речі. Тищенку повідомили про підозри за ч. 2 ст. 146 ККУ (незаконне позбавлення волі потерпілого) та ч. 2 ст. 127 ККУ (застосування катування з метою дискримінації). Увечері 25 червня Печерський районний суд Києва обрав для народного депутата Миколи Тищенка запобіжний захід — цілодобовий домашній арешт на 60 діб.

Останні новини:  Тіна Кунакі показала знімок з новим бойфрендом


chasdiy.org