Тіна Кароль розповіла, як її весільна сукня загадково зникла

27.06.2024   05:30    517

Улюблена українська співачка, яка налічує сотні тисяч прихильників, дівчина зі сталевим характером, Тіна Кароль, у 2008 році знайшла своє щастя – коханого чоловіка Євгена Огіра, з якими вони обвінчались, народили дитину та прожили разом декілька найщасливіших років у своєму житті. Цю пару вважали однією з найміцніших в українському шоубізнесі на той момент.

Але всю ідилію у родині Кароль спортила підступна хвороба коханого чоловіка, з якою вони намагалися боротись більше року. Тоді Тіна присвяти пісні своєму чоловіку в пам’ять про нього.

Останні новини:  Брітні Спірс важко дається примирення з синами

На весіллі співачки та продюсера, були дивні речі, які наче давали знаки від долі. Із самого початку щось йшло не так із одягом співачки – на самій церемонії вінчання в Успенському соборі Києво-Печерської лаври, випадково загорілась фата у Кароль від церковної свічки. Співачка нахилила голову, тримаючи в руках запалену свічу та випадково підпалила своє вбрання.

Тіна Кароль розповіла, як її весільна сукня загадково зникла

Кароль зізнавалась у своїх інтерв’ю, що вона віруюча та для неї вінчання – це важлива подія, але тоді ситуація із фатою її навпаки насмішила та у той момент перервали церемонію. Але через час, Кароль зізналась, що дійсно вважає це не випадковість, а знаком зверху, який подавала їй доля.

Проте, дива не закінчились. Після декілька років подружнього життя, на день весілля, Тіна Кароль зізналась, що одразу після того, як обручились кохані, її весільна сукня одразу зникла. Вони шукали її всюди по Києву, ні у хімчістках, ніде її не було. Співачка коментувала, що вона таємниче зникла та залишилась лише її фата.

Останні новини:  Аліна Гросу чесно відповіла, чи вагітна від нового чоловіка
Тіна Кароль розповіла, як її весільна сукня загадково зникла

Сукня Тіни Кароль була кольору шампань із коштовними прикрасами на корсеті. Співачка обирала трохи вільне плаття, бо вже мала вагітний животик та хотіла його скрити.




Звісно, випадковості та збіги обставин – це нормальне явище, але навколо весілля співачки дуже багато дивовижних ситуацій, які можна вважати знаками від долі. Шлюб співачки був щасливим та надійним, якби не хвороба Євгена, вони б могли разом жити й далі.

Останні новини:  Даша Астаф’єва з оголеними грудьми пригадала, чому над нею знущались однолітки


odnaminyta.com