Такого після Євробачення ще не було: що задумали Alyona Alyona та Jerry Heil

27.06.2024   21:00    207

Артистки, які посіли третє місце з хітом Teresa & Maria у шведському Мальме, готові приємно здивувати українців.

До цього зірки вже виконували хіт, але окремо на своїх концертах та інших світських заходах. А зараз, символічно, в День конституції України, 28 червня, Альона Савраненко та Яна Шемаєва (справжні імена артисток) заспівають його та інші свої пісні в київській Stereoplaza. Про це Інформатор-Україна повідомив менеджмент співачок.

 

Концерт у Києві стане першою зустріччю артисток з українськими фанатами після повернення з Мальме і можливістю віддячити їм за підтримку. На глядачів чекають улюблені хіти, велика спільна програма з оновленим звучанням та сольні прем’єри.

Останні новини:  Ешлі Грем неперевершена на нових фото в Інстаграмі

“Наш великий ексклюзивний концерт у Києві – це наша щира подяка всім, хто підтримував нас від Національного відбору до фіналу в Мальме. Ми відчували підтримку фанатів з усього світу, і наша пісня, що прозвучала українською, об’єднала людей. Кожен виступ був можливістю показати красу української культури. Наш концерт – це особлива програма: спільні пісні, хіти та нові прем’єри. Це вечір, наповнений емоціями, вдячністю і музикою, яка нас об’єднує. Давайте разом відзначимо цей важливий момент, адже без вашої підтримки ми б не досягли успіху” – поділилися Alyona Alyona та Jerry Heil.

На гостей концерту чекають прем’єри нових пісень. В яких образах виступатимуть артистки – інтрига. Але, скоріш за все, можна буде побачити легендарні костюми, в яких Альона та Яна підкорили не тільки Європу, але й світ. Придбати квитки на концерт в Києві можна за посиланням.

Останні новини:  Руслан Сенічкін розкрив, чому свого часу Віктор Янукович влаштував йому істерику

Відзначимо, що постановницею вражаючого виступу Alyona Alyona та Jerry Heil у Швеції стала українська режисерка та номінантка на “Ґреммі” Таню Муіньо. Артистки встановили свій власний рекорд і черговий рекорд для України: це єдина країна на “Євробаченні”, яка щоразу проходить у фінал, не тільки протягом всіх років її участі, а й загалом в історії конкурсу.

Останні новини:  Кім Кардашян із нагоди ювілею молодшої сестри покрасувалася з нею у сексі-луках





elegantwoman.kyiv.ua