26-річна донька Кузьми Барбара вперше показала себе без макіяжу (фото)

30.06.2024   08:20    2880

Барбара Кузьменко час від часу викладає в мережу власні світлини. З робочого місця також присутні фотографії. Попри те, що працює у косметичному кабінеті, сама дівчина накладає на обличчя мейкап по мінімуму.

Він настільки природний, що косметичних засобів на обличчі практично не помітно. Рішення зайнятися цією галуззю медицини прийшло до доньки Кузьми Скрябіна не випадково.

Коли дівчинці було 9 років, у неї на обличчі виникли певні проблеми. Барбара страждала на складну форму акне. Батьки робили все можливе, аби вилікувати дитину. Ті часи дівчина згадує з жахом.

Останні новини:  Рідкісна поява: Том Круз зʼявився на публіці із сином (фото)

Адже доводилося щотижня вдаватися до чисток обличчя. Після цих процедур виникали рубці, які теж потребували лікування. Ще Барбару лікували пілінгами, переливанням крові, імуномодуляторами та іншими процедурами.

 

Все було марно. Хвороба лише прогресувала. Врешті лікарка з дерматологічного інституту в Празі спромоглася вилікувати українку й дозволити забути весь цей жах, як страшний сон.

Врешті у 17 років донька музиканта змогла зітхнути з полегшенням. Попервах Барбара мріяла стати ветеринаркою. Але після такого тривалого лікування вирішила стати лікаркою-дерматологинею.

Останні новини:  Кайлі Дженнер демонструє спортивний образ, представляючи свою нову колекцію (фото)

Ось так сильно дівчині захотілося допомагати всім, хто страждає від проблем шкіри. Тато не заперечував – підтримав доньку в усьому. Кузьма свого часу під маминим тиском вступив до стоматологічного інституту.

Отримав диплом лікаря й подарував його матусі. Але за спеціальністю не пропрацював жодного дня. Тому на доньку музикант не давив – де захотіла навчатися, туди й поступила.

Останні новини:  У луку з декольте та драпуванням: грецька принцеса Марія-Олімпія на коктейльній вечірці (фото)