Що цікавого відомо про забутих дружин Колі-Барбі Тищенка

27.06.2024   13:00    395

Відомий ресторатор, телеведучий та політик Микола Тищенко був одружений тричі та всі його шлюби закінчились розставанням. Цікаво, що між колишніми дружинами Нардепа дуже багато спільного.

Одіозний політик, ресторатор та телеведучий Микола Тищенко має досить бурхливе особисте життя. Чоловік вже тричі встиг одружитися та всі його шлюби закінчились розлученням. Про першу жінку Нардепа нічого невідомо, а ось друга та третя дружини Тищенка – медійні особистості.

Останні новини:  Донька Білла Гейтса вагітна вдруге

Варто відзначити, що між другою та третьою дружинами Миколи Тищенка є багато спільного. По-перше вони обидві моделі, а по-друге, вони молодші за Нардепа в середньому на 20 років.

Ірина Журавська

Як виглядає друга дружина Миколи Тищенка
Як виглядає друга дружина Миколи Тищенка

Другою дружиною Миколи Тищенка стала українська модель, “Міс Україна-2008” та племінниця народного депутата України від Партії Регіонів Ірина Журавська. На момент одруження з Тищенком Ірині було 20 років, в той час як її обранцю було майже 40.

Вони одружилися у 2010 році та вже через рік стало відомо про їхнє розлучення. Причина розставання Тищенка та Журавської невідома. При цьому дівчина зізнається, що не спілкується зі своїм колишнім чоловіком і вважає шлюб із ним помилкою.

Останні новини:  Аліна Гросу чесно відповіла, чи вагітна від нового чоловіка

Алла Барановська

Як виглядає третя дружина Миколи Тищенка

Після розлучення з другою дружиною Микола Тищенко почав будувати стосунки з ще більш молодшою персоною – моделлю Аллою Барановською. Дівчина молодша за Нардепа на 22 роки.




Алла родом з Донецька. З 15 років вона почала займатися професійним моделінгом, а після закінчення школи переїхала у Київ. Там Барановська працювала у івент-агентстві після чого познайомилася з Тищенком, за якого в подальшому і вийшла заміж у 2016 році. Вже через рік у них з’явився спільний син.

Останні новини:  Аня Тейлор-Джой топлес знялась для Vogue
Микола Тищенко підтвердив розлучення з Барановською після 7 років шлюбу
Як виглядає колишня дружина Миколи Тищенка

У листопаді 2023 року з’явилася інформація про те, що Тищенко і Барановська розлучаються. Та лише в січні 2024-го Нардеп підтвердив розлучення з дружиною. Причина розставання подружжя також невідома.


odnaminyta.com