Ольга Фреймут вивела молодших дітей на аристократичне британське чаювання

27.06.2024   14:30    943

Чаювання для англійців дуже важлива церемонія. Тож Ольга Фреймут, перебуваючи у британському місті Брайтон, повела дітей у ресторан 4-зіркового готелю та влаштувала лікнеп зі столового етикету.

Звісно, до Букінгемського палацу на чай українську родину навряд чи запросять. Але Фреймут вважає, що нащадки мають бути обізнаними в чайній церемонії до дрібниць. Оскільки старша донька Ольги Злата вже випурхнула з родинного гніздечка, може собі дозволити поводитися так, як заманеться.

Останні новини:  52-річний суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво змінився до невпізнаваності

А от молодшим Валері та Євдокії довелося дослухатися до матусиних настанов. Традиційно в Англії чаюють о 17 годині. Листяний настій у чашку ллють крізь срібне ситечко.

Мама-ревізорка відзначила, що син відразу налив повне горнятко. Зробила зауваження, що чай зазвичай п’ють подовгу, тому треба лити потрошки, щоб не холонув. Євдокія порадувала матусю, оскільки чітко відповіла, з чого починається обід – першим ділом кладеться серветка на коліна.

Останні новини:  Співачка KOLA показала 65-річну маму й здивувала її молодим виглядом

Та бідолашна дитина дарма стелила серветку, адже не з’їла жодного шматочка. Ані сандвічі з креветками, ані тістечка з карамелізованою цибулею не прийшлися 6-річній українці до смаку.

Ольга і вдома стежить за сервіруванням столу. Діти знають, що треба ставити тарілочку для хліба, пити не з пластикового стаканчика, а з горнятка, не тягтися за наїдком через стіл, а попросити подати:

“Це не позерство, а необхідність”.

Фреймут певна, що її виховані діти не зазнають сорому, потрапивши у будь-яке середовище.





odnaminyta.com

Останні новини:  Невпізнавана Дева Кассель зʼявилася на показі в Парижі