Новий автомобіль Wuling Starlight S буде офіційно представлений 2 липня

30.06.2024   22:31    347


29 червня IT House повідомив, що модель Wuling Starlight S буде офіційно представлена ​​2 липня. Новий автомобіль позиціонується як компактний позашляховик і стартує в серпні.

IT House помітив, що зовнішній вигляд Wuling Starlight S був випущений, і доступні чотири автомобільні фарби: Star White, Interstellar Blue, Hoshino Gray і Star Sparkle Gold. Автомобіль оснащений роздільними фарами, передня і задня світлові групи мають дизайн зігнутих ліній і поєднуються з двокольоровими п’ятиспицевими колесами розміром 4745/1890/1680 мм відповідно колісна база 2800 мм.

Останні новини:  Volkswagen витратить 5 мільярдів доларів для інвестицій у Rivian

Що стосується інтер’єру, автомобіль доступний у трьох кольорах: світло-пісочний, темно-чорний і кокосова пальма. Він має обволікаючий дизайн кабіни, м’які шкіряні сумки та фактурне оздоблення деревом; центральна консоль оснащена підвісною панеллю приладів Автомобіль оснащено центральним екраном керування, голосовим керуванням і різноманітними фізичними кнопками для кондиціонера збережено під центральною консоллю.

Заявлена ​​інформація показує, що версія Wuling Starlight S PHEV буде оснащена гібридною системою, що складається з 1,5-літрового атмосферного двигуна і електромотора. Максимальна потужність двигуна поки що не становить 78 кіловат було оголошено. Версія EV має максимальну потужність двигуна 150 кВт і приводиться в рух одним двигуном.

Останні новини:  Унікальний Mercedes W123 AMG пішов з молотка за $138 000


portaltele.com.ua