Легендарний DeLorean з “Назад у майбутнє” перетворили на потужний електрокар

30.06.2024   20:31    334

Легендарний DeLorean з “Назад у майбутнє” перетворили на потужний електрокар

Британська компанія Electrogenic, що спеціалізується на переробці класичних автомобілів із двигунами внутрішнього згоряння на сучасні електромобілі, презентувала комплект для електрифікації легендарного DeLorean DMC-12, відомого за серією фільмів “Назад у майбутнє”.

Компанія Electrogenic, заснована 2018 року, постійно отримувала запити на переобладнання DeLorean на електромобіль. Нарешті така переробка стала доступна. Залежно від стану оригінального DeLorean DMC-12, вартість варіюється від 65 000 до 85 000 фунтів стерлінгів.

Останні новини:  Новий Opel Zafira прямує в Україну

DeLorean електромобіль

Цей автомобіль фігурував, як ми вже сказали, у фільмах “Назад у майбутнє” і особливу популярність здобув саме завдяки цьому. Не дивно, що саме ця модель підійшла на таку роль – для свого часу вона мала дизайн автомобіля-майбутнього, що ідеально підходив для фільмів та ігор, подібних до Cyberpunk.

Останні новини:  Стало відомо, чому Toyota припинила випуск Supra з базовим двигуном

Для конверсії Electrogenic замінює оригінальний двигун V6 потужністю 130 кінських сил (207 Нм) на повністю електричну трансмісію. Новий електромотор, встановлений на задній осі, видає 218 кінських сил і 310 Нм крутного моменту. Замість паливного бака встановлено батарею ємністю 43 кВт-год, що забезпечує запас ходу в 250 кілометрів.

Незважаючи на додаткові електричні компоненти, перероблений DeLorean лише на 44 кілограми важчий за бензинову версію. Вражає, що електричний DeLorean розганяється з 0 до 100 км/год менш ніж за п’ять секунд, що вдвічі перевищує показники оригінальної моделі.

Останні новини:  У Києві помітили надпотужний кросовер Lamborghini

DeLorean електромобіль

Отже, цей проект – це футуристичне оформлення легендарного класичного DeLorean. Тепер він повністю відповідає своєму статусу автомобіля майбутнього.


avtosota.com