Євгенія Власова розповіла про романи з політиками та олігархами

02.07.2024   17:30    1362

Виявляється, багато хто з зірок шоу-бізнесу стикається з історіями, схожими на ту, про яку розповіла в інтерв’ю відома співачка Євгенія Власова.

Історія знає безліч прикладів, коли сильні цього світу – політики та олігархи – використовують свої гроші та владу для задоволення власних бажань. Зірки естради та актриси часто опиняються в епіцентрі таких інтриг, стаючи мішенями для впливових осіб. Відома українська співачка Євгенія Власова поділилася в інтерв’ю каналу “Люкс ФМ” своєю історією, яка проливає світло на ці темні сторони шоу-бізнесу.

Останні новини:  Актор Руслан Ханумак виїхав з України до США

Співачка розповіла про один із таких моментів своєї кар’єри, коли вона давала концерт на розкішному кораблі. Євгенія каже, що завжди намагалася бути осторонь усіляких романів та особистих стосунків з можновладцями та багатіями, тому що “знала, чим це попахує”, але одного разу майже “попала у пастку”, коли її хороший знайомий запропонував виступити, як він, сказав на весіллі. Зі слів Євгенії, вона отримала дуже великий гонорар і тому, коли побачила, що на борту перебуватимуть лише три високопосадовці найвищого рангу, а ні якого весілля не буде, відмовлятися було пізно.

“Коли я це зрозуміла, я була шокована”, – розповідає виконавиця.

Останні новини:  51-річна Гайді Клум в бікіні: кадри папараці без фільтрів та обробки

Вона додала, що їй вдалося виступити та поїхати безнапасно звідти, але “серйозні пригоди все ж таки пережити довелось”.

І хоча жінка не уточнила, які саме відбувалися “пригоди”, та з її тону було зрозуміло, що вони їй не прийшлися до вподоби.

Відмова від компромісів

Євгенія наголосила, що її кар’єра будувалася виключно на таланті та праці, а не на компромісах із впливовими людьми. Судячи з її розповіді, свобода та гідність для неї завжди були важливішими за будь-які преференції.

Останні новини:  Дружина Мірошниченка розповіла про складнощі з названою донькою

Історія Євгенії Власової нагадує нам, що навіть у світі шоу-бізнесу, де влада і гроші часто диктують правила, можна залишатися вірним своїм принципам. Її приклад показує, що справжній талант і сила духу завжди знайдуть шлях до успіху, попри спроби впливових осіб використати його для своїх втіх.


elegantwoman.kyiv.ua