Компанія Bentley зробила п’ять особливих кросоверів Bentayga на честь подорожей

17.06.2024   15:42    268

У рамках заводської програми персоналізації автомобілів Bentley силами фахівців підрозділу Mulliner представлена чергова лімітована серія особливих моделей. Цього разу джерелом натхнення для лінійки Extraordinary Journeys Collection, до якої увійшли ексклюзивні кросовери Bentley Bentayga, стала серія кураторських подорожей по всьому світу Extraordinary Journeys, що відкривають учасникам доступ до найкращих страв місцевої кухні, дизайну та архітектури.

Колекція складається з п’яти машин, створених під враженням від Нью-Мексико, Скандинавії, Китаю, Нової Зеландії та Великої Британії. У всіх випадках за основу було взято “комфортний” варіант кросовера Bentayga Azure, який отримав особливий декор кузова, шторки вікон і подушки з топографічною вишивкою, що позначають обраний регіон.

Останні новини:  В Україні презентували новий прототип пікапа LUAZ 4×4

Нью-Мексико уособлює суворість і благоговіння, зв’язок зі стародавнім світом і притулок від повсякденної метушні. Така Bentayga представлена в теплих коричневих і коричневих кольорах – двоколірне лакофарбове покриття Amber поверх Burnt Oak і колеса в колір кузова. Скандинавія виховує вдячність за природну красу і турботу про екологію. Цей автомобіль поєднує в собі колір Portofino Blue з колесами Dark Sapphire з відтінками Mulliner White, Imperial Blue, вставками Stratos Light Blue і контрастними елементами.

Останні новини:  Mitsubishi планує відродити знамениті Lancer Sportback і Montero
Bentley
Bentley
Bentley
Bentley
Bentley

Китай уособлює безтурботність і розслаблення силами природи. Ця Bentayga випускається в забарвленні кузова Arabica, сріблястих дисках Pale Brodgar і салоні, виконаному зі шкіри лляного кольору з акцентами з паленого дуба, акцентами з твіду Odyssean, кам’яною шпоною Gold Green і дубовим шпоном на центральній консолі. Нова Зеландія говорить про трепет і спокій, а також дух пригод. Автомобіль пофарбовано в колір White Sand зі сріблястими колесами Pale Brodgar, а в коричнево-сірому інтер’єрі переважають основна шкіра Portland і другорядний відтінок Burnt Oak, а також темно-зелені акценти Highland Hare з контрастним бронзовим швом і шпоном Jeera Green Stone.

Останні новини:  Volkswagen показав оновлений седан Jetta 2024: як змінилася найдешевша модель компанії
Bentley
Bentley
Bentley
Bentley
Bentley
Bentley

Уособлюючи традиції та роздуми, прославляючи дику природу та справжній ескапізм, автомобіль, натхненний Великою Британією, отримав сатинове забарвлення Alpine Green і сатиновані колеса Grey, а в салоні домінує зелений колір, у якому переважає колір British Racing Green, що нагадує про переможну спадщину Bentley в перегонах на витривалість та хвацьких Bentley Boys, що привели до цих важких перемог, а також Cumbrian Green, який нагадує Озерний край.






nnews.com.ua