Зграя мавп втекла з притулку й намагалась захопити відділок поліції (фото)

26.06.2024   14:20    2

Співробітникам правоохоронних органів довелося щільно закрити всі вікна та двері, щоб не допустити проникнення приматів у будівлю.

У популярному туристичному містечку Лопбурі (Таїланд) мавпи влаштували масову втечу з муніципального притулку для тварин, де утримувалося понад 300 приматів з ринку «Манора», й ледь не захопили місцевий відділок поліції. Про це пише видання The Thaiger.

Останні новини:  52 країни воюють проти нас, – пропагандисти закликають росіян евакуюватися з прикордоння

Близько 30 мавп якимось чином змогли звільнитися з вольєрів та опинилися на вулиці курорту, а потім спробували захопити відділок поліції, розташований неподалік. Співробітникам правоохоронних органів довелося щільно закрити всі вікна та двері, щоб не допустити проникнення приматів у будівлю.

Після огляду вольєра з’ясувалося, що тварини зробили в загородженні щілину завширшки приблизно 20 сантиметрів і втекли через неї. За словами фахівців, керував втечею один із ватажків зграї.

Останні новини:  Кішка зручно влаштувалась прямо в половинці кавуна (ВІДЕО)
Мавпи втекли з притулку в Таїланді, захоплення відділку поліції, курйози, фото, тварини, зграя приматів Fullscreen
Бунт мавп у Таїланді
Фото: The Thaiger

Представники влади порадили мешканцям прилеглих районів закрити свої будинки, щоб мавпи не змогли там сховатися, поки їх не виловлять. До цього часу городянам рекомендували зберігати обережність.




До речі, багато місцевих жителів підгодовують приматів, однак через це останні настільки знахабніли, що відкрито накидаються на людей, відбирають у них їжу, псують майно та кусають. Навесні влада почала влаштовувати облави на макак й масово відловлювати особливо агресивні зграї.

Останні новини:  Глава Гаїті осоромився на трибуні ООН, намагаючись напитися води просто з графина