38-річна Злата Огнєвіч вперше зʼявилась на публіці без перуки

18.06.2024   15:32    2177

Знаменитостям завжди потрібно виглядати бездоганно, адже за ними спостерігають мільйони людей та об’єктиви камер. Кожен вихід у світ супроводжується увагою шанувальників і критиків, тому зірки змушені постійно підтримувати ідеальний вигляд.

Для досягнення цього образу вони часто звертаються до допомоги стилістів, візажистів та перукарів, які створюють неповторні стилі, що відповідають останнім модним тенденціям. Однак, не все так просто, як здається на перший погляд. Постійні використання стайлерів, фарбування та інші процедури можуть мати серйозні наслідки для здоров’я шкіри та волосся.

Останні новини:  Дженіфер Лопес здивувала появою в економкласі на рейсі до Парижа

Українська співачка Злата Огнєвіч на власному досвіді переконалася, наскільки шкідливими можуть бути часті експерименти із зовнішністю. Одного разу вона вирішила кардинально змінити свій образ і перетворитися на блондинку. Проте, результат перевершив усі її очікування — але не в позитивному сенсі. Після фарбування її волосся стало настільки пошкодженим, що врятувати його було неможливо.

Злата Огнєвіч приміряла на себе образ блондинки, через що зіпсувала волосся

Через пошкодження волосся Злата була змушена носити штучну перуку. Цей період тривав близько півтора року, протягом якого вона поступово відновлювала своє натуральне волосся. Глядачі навіть не здогадувалися про це, адже перука виглядала дуже природно і гармонійно вписувалася в її сценічний образ. Злата поділилася, що носити перуку було непросто, але це було необхідністю.

Останні новини:  Як Святослав Вакарчук виглядав 30 років тому, коли ще був нікому невідомим музикантом
Злата Огнєвіч зізналася, що тривалий час носила перуку

Співачка також відзначила, що система заміщення волосся є досить популярною серед знаменитостей. Постійні накрутки, фарбування, зачіски та стайлінги сильно шкодять волоссю. Особливо це стосується тих артистів, у яких щільний графік концертів і часті виходи на сцену. Перуки та інші системи заміщення волосся дозволяють зіркам виглядати бездоганно, не завдаючи шкоди своєму справжньому волоссю.




Злата зробила важливий висновок з власного досвіду: більше ніяких радикальних експериментів із зовнішністю. Вона зрозуміла, що природний вигляд та обережний підхід до догляду за собою приносять більше задоволення та гармонії, ніж кардинальні зміни.

Останні новини:  Дружина Тимура Мірошниченка показала, як за рік змінився їхній прийомний син
Як виглядає Злата Огнєвіч без перуки


odnaminyta.com