13 ознак того, що Ваш партнер токсична особистість

16.06.2024   06:20    947

Токсична любов, на жаль, одна з найбільш поширених форм любові Це відбувається тому, що токсичні люди часто більш привабливі і яскраві, особливо на початку відносин. Але коли токсичний партнер розуміє, що ви закохані, тоді і проявляється його справжня сутність.

Чим сильніша ваша прихильність до партнера, тим більша ймовірність того, що відносини стануть токсичними для вас. Маніпулятори і експлуататори будуть присмоктуватися до ваших емоцій, точно як вампіри, користуючись вашою любов’ю так, як їм завгодно.

Одне можна сказати з упевненістю — токсичні відносини триватимуть рівно до того моменту, коли любляча людина усвідомить, що їй не варто розтрачувати свою любов на невдячного партнера.

Існує 13 ознак того, що ваші стосунки втратили сенс і стали токсичними:

Партнер завжди ставить себе на перше місце

Якщо людина, перебуваючи з вами в трудових відносинах, постійно зациклений тільки на собі, то це ніколи не змінити. У здорових відносинах все будується на рівності, злагоді та компромісах. Якщо ваш партнер до цього не готовий, то і нормальних стосунків у вас з ним не буде.

Партнер перекидає свою провину на вас

Токсичні партнери ніколи не визнають своєї провини. Вони до останнього доводитимуть, що ви винні в тому, що вони агресивні, роздратовані або стомлені. Людина, яка справді закохана, ніколи би так не вчинила.

Останні новини:  Як зробити, щоб малина була великою і солодкою

У токсичних партнерів розвинені подвійні стандарти

Такі партнери не визнають чужої точки зору і чужих бажань. Про їх подвійні стандарти можна колоти горіхи — настільки вони міцні. Такий партнер буде закочувати вам істерики, якщо ви затримаєтеся допізна з друзями в барі, хоча сам буде приходити з вечірок під ранок. Просто для них партнер — не людина, а річ, яка не має права на почуття і емоції.

Токсичні партнери не поважають ваші особисті кордони

Для токсичного партнера не існує ваших бажань і кордонів, лише свої. Тому він буде змушувати вас робити те, чого ви не хочете, ламати вас і підпорядковувати собі, поки ваша гордість і самоповага не випаруються.




Коли вам погано — їм добре

Особливістю токсичних партнерів є те, що їм подобається знущатися на тими, хто їх любить. Коли ви відчуєте себе добре, вони обов’язково зіпсують вам настрій. Навіщо? Тому що це приносить їм особливу форму збоченого задоволення

Вони брешуть

З незрозумілої причини токсичні люди люблять брехати. Вони будуть брехати про речі, які не мають значення, і роблять все можливе, щоб ви сумнівалися в собі і у своїй важливості. Навіть якщо вам дуже хочеться довіряти токсичному партнеру, він раз за разом буде розтоптувати вашу довіру.

Останні новини:  Як ополіскування волосся чорним чаєм допоможе зробити локони здоровими і красивими

Вони відмовляються надати вам особисте простір

Токсичні партнери не поважають право на особистий простір. Вони не розуміють, чому ви хочете побути одні, подумати, помовчати. Такі люди зламають будь-які ваші кордони, а якщо ви виявите бажання трохи віддалитися — чекайте істерику з обвинуваченнями і агресією.

Токсичні партнери схиблені на контролі

Вони будуть контролювати не тільки вас, але і всі сфери вашого життя. Такі партнери хочуть стати вашим господарем, богом і королем! Вони хочуть, щоб ви виконували всі ваші вказівки, а якщо ви відмовитеся — просто підуть, ніби вас ніколи і не існувало.

Вони не слухають вас і не піклуються про ваші потреби

Токсичні люди не будуть прислухатися до вас або ваших потреб. Вони занадто зосереджені на собі, щоб турбуватися про вас і про те, що ви хочете. Вони будуть дбати лише про себе, навіть якщо ви були разом роками.

Вони не хочуть, щоб ви росли як особистість і стримують вас

Останні новини:  Дієві способи відлякати крота з ділянки

Токсичні люди не хочуть, щоб ви росли як особистість, вони хочуть, щоб ви топталися на одному місці, поки вони самі досягають висот. Вони вибрали вас через піддатливість, якою користуються, і якщо ви станете сильнішими, це буде для них серйозною перешкодою на шляху до вашого поневолення.

Вони маніпулюють вашою фізичною любов’ю

Такі люди можуть відмовити вам у задоволенні або використовувати його, щоб отримати владу над вами. Вони прагнуть придушити вашу волю і ваші бажання, тому або затягніть пояси тугіше, або біжіть від них.

Токсичні партнери ніколи не йдуть на компроміс

Токсичні люди не йдуть на компроміс. Вони ніколи не погоджуються з чужими думками, і бажають, щоб все було так, як хочеться їм. Спочатку це потішно і розчулює, але довго витримувати таке неможливо.

Токсичні партнери хочуть від вас забагато

Токсичні люди хочуть понад усе від людей в їхньому житті. Якщо ви не можете зробити щось для них, вони будуть дорікати вас, пиляти і дратувати до тих пір, поки ви не вивернетесь навиворіт і не зробите те, що їм хочеться.

Як бачите, терпіти токсичного партнера — справжній подвиг. Але дайте відповідь на питання — заради чого люди мучаться в подібних відносинах?


ua-novosti.info