Компанія Bentley представила лімітований родстер Batur Convertible

08.05.2024   15:00    438

Тираж дводверки становитиме 16 екземплярів. Кожна отримає 750-сильний двигун, вихлопну систему з титану і унікальний, створений відповідно до вимог замовника дизайн. Наприклад, для Batur Convertible Car #0, на якому обкатають техпроцеси, обрано незвичне поєднання глянсового і матового відтінку Vermillion, деталей з вуглеволокна, а також роздрукованих з рожевого золота елементів салону.


Родстер Bentley Batur Convertible буде випущено в кількості 16 штук. Кожен адаптують під смаки замовника і оснастять бітурбодвигуном W12 6.0. Мотор, який уже влітку знімуть із виробництва, тут розвиває 750 кінських сил і 1000 Нм крутного моменту – більше, ніж на будь-якому іншому Bentley. Як і у випадку з купе Batur, відкритій машині також будуть покладені восьмиступінчастий “робот” з двома зчепленнями і повністю титанова випускна магістраль.

Останні новини:  Фахівці розповіли, чому не можна залишати авто з повернутими колесами
Bentley
Bentley
Bentley

Втім, головне в Batur Convertible – це, звісно ж, можливості персоналізації. Вибір кольорів кузова, наприклад, не обмежений палітрою Mulliner, а включає індивідуальне забарвлення і навіть нанесену вручну графіку. Кастомізувати запропоновано практично все – від даху до накладки Airbridge на обтічниках за сидіннями. За бажанням клієнта зовнішній декор зроблять темним або світлим, з глянцевою або ж матовою поверхнею. А для решітки радіатора запропонують забарвлення з ефектом омбре, тобто з плавним переходом одного кольору в інший.

Останні новини:  У Європі розпочався продаж оновленого кросовера Ford Puma
Bentley
Bentley
Bentley
Bentley

Перший демонстраційний зразок Batur Convertible має двоколірну схему забарвлення Vermillion Gloss/Vermillion Satin, доповнену елементами з вуглепластика під глянцевим лаком. Рамка решітки радіатора виконана в Gloss Dark Titanium і поєднується з візерунком омбре на сітці, який перетікає від чорного Beluga в центрі до яскравого Vermillion Gloss з боків. У Gloss Dark Titanium також пофарбовані лінії на капоті та частково 22-дюймові колеса. Салон, своєю чергою, прикрашають деталі з рожевого золота, створені у співпраці з майстрами Ювелірного кварталу Бірмінгема.

Останні новини:  Ducati присвятила мотоцикл Айротну Сенні
Bentley
Bentley
Bentley
Bentley

Лімітований родстер – третя модель Bentley Mulliner, розроблена в рамках програми Coachbuild. Названа новинка на честь вулканічного кратерного озера Батур у Кінтамані на острові Балі. Як відомо, топоніми в Bentley дуже люблять. Тому кросовер Bentayga носить ім’я скельного утворення на Гран-Канарії, а баркетта Bacalar – озера на мексиканському півострові Юкатан.







nnews.com.ua