Alyona Alyona та Jerry Heil розповіли про враження від Євробачення і реакцію публіки на їхній виступ

10.05.2024   00:00    686

7-го травня українські учасниці Євробачення-2024 alyona alyona & Jerry Heil виступили у першому півфіналі конкурсу і пройшли у фінал, що відбудеться 11-го травня.


Дівчата поділилися враженнями від загальної атмосфери за лаштунками та розказали, як їх приймала публіка в залі.

“Ми з Яною часто говоримо про те, що це не змагання, це – літній табір. Ми прийшли всі поспівали, розспівується хтось один, інші підійшли – розспівується вже 10. Поспівали, посміялись, обмінялись мерчем, познімали контент, попідкалували один одного і пішли репетирувати”, – розповіла alyona alyona про бекстейдж Євробачення.



Дівчата заспівали у першому півфіналі і, звісно ж, вийшли у фінал Євробачення

Дівчата заспівали у першому півфіналі і, звісно ж, вийшли у фінал Євробачення.

Останні новини:  Названо 4 способи, які допоможуть відбілити пожовклий білий одяг

“А в залі люди просто вибухали. Ви можете ще раз передивитись наш виступ з Яною і прям написати в коментарях на ютюбі, чи помітили ви, коли люди кричали. Скільки разів вони кричали під час виступу, з якої гучністю. Для нас це – найбільший показник”, – запевнила реперка.

“Мені здається, що вдалось все так, як планували якісь вищі сили. Бо було дуже емоційно, ми з Альоною пережили дуже багато моментів, які могли б нас налякати перед цим, але ми це прожили і вийшли на сцену та ще раз перепрожили цю пісню. З болем – я вдарилась коліном, Альона перед цим упала.



“Вчора я дуже багато читала Twitter – іноземці пишуть, що це, як молитва – молитва за світ! Мені дуже сподобався такий коментар: Це як молитва. Господь прийшов і почав співати українською”, – зазначила Jerry Heil.

Публіку підкорила не лише пісня, а й номер, який поставила зіркова режисерка Таню Муіньо

Нагадаємо, у фіналі Євробачення 2024 11-го травня змагатимуться 26 країн. Його можна буде подивитися на Суспільному, початок о 22-й.

Останні новини:  Правила прання темних речей та головний секрет сушіння для збереження кольору


pravda.com.ua