Як попрасувати речі, якщо зламалася праска або відключили світло

20.05.2024   15:40    14

Навіть у воєнний час жінкам хочеться мати гарний вигляд. Гарний одяг надає впевненості у собі та гарний настрій. Але вона також має бути охайною. Праска є невід’ємною частиною нашого будинку. Але що робити, якщо пропало світло? Як вам погладити речі, якщо не можна увімкнути праску?

ЯК РОЗГЛАДИТИ СКЛАДКИ НА ОДЯЗІ

  • Чи знаєте ви, що стандартний білий оцет може усунути зморшки на вашому одязі? Це так! Змочіть одяг 1 частиною оцту на 3 частини води та дайте висохнути на повітрі.
  • Чистий пульверизатор, наповнений водою, ще один простий спосіб розгладити зморшки, особливо якщо складки невеликі або тканина тонка.
  • Збризкайте воду на пом’яті ділянки, намагаючись не намочити тканину занадто сильно. Потім повісьте одяг і дайте йому висохнути на повітрі. Багато хто радить при цьому розгладжувати тканину руками. Розтягуйте її в різні боки.
Останні новини:  Звідки у домашньої кішки беруться блохи: відповідь на запитання, яке хвилює всіх кошатників

ПЕРЕТВОРІТЬ КАСТРУЛЮ НА ПРАСКУ

Один із найстаріших способів розгладити одяг без праски – це використовувати звичайну металеву каструлю. Переконайтеся, що дно каструлі є ідеально чистим, закип’ятіть воду, а потім вилийте її. Розігрівати можна, наприклад, за допомогою портативних газових плит.

Потім використовуйте дно каструлі як праску, щоб прогладити одяг. Робити це потрібно на рівній твердій поверхні.

Останні новини:  Чому фахівці не радять прасувати постільну білизну

ВАМ ДОПОМОЖЕ МАТРАЦ

Ви можете помістити одяг під матрац, лягти спати, а вже на ранок одягнути речі без складок. Дивно, але це працює!

ПІДХІД З ВОЛОГИМ РУШНИКОМ

Покладіть будь-який м’ятий одяг на чисту підлогу або поверхню столу і помістіть вологий рушник поверх одягу. Руками притисніть рушник і розгладьте м’яту ділянку руками. Робота виконана!

Останні новини:  Чим вивести пляму від трави з одягу