Поради експертів по оформленню брів, щоб мати сучасний вигляд

20.05.2024   16:20    18

Брови – це важливий елемент, який може кардинально змінити вас. Якщо їх правильно оформити, то вони підкреслять ваші очі та зроблять обличчя більш гармонійним.

Однак якщо зробити помилку в догляді за бровами, то можна спотворити весь свій образ. Тому Good Housekeeping поділилися порадами від експертів про догляд за ними, які допоможуть вам мати сучасний та привабливий вигляд.

Мода на макіяж та зокрема на форму брів змінюється невпинно та регулярно. Колись еталоном краси вважалися брови-ниточки, колись дуже густі брови, а колись навіть їхня повна відсутність.

Останні новини:  Стиліска дала пораду, яке взуття носити чоловікам влітку

Як оформити брови, щоб мати сучасний вигляд: поради експертів

Відома бровистка Шеріл Райлі зазначила, що ці модні тенденції можуть чинити тиск на людей та змушувати їх псувати свою натуральну красу в гонитві за трендами.

На щастя, останнім часом люди прагнуть до натуральності та балансу, тому жінкам тепер достатньо лише доглядати за своїми бровами, але не змінювати докорінно їхню форму, густину тощо.

Не потрібно тепер йти проти природи та створювати нереалістичну форму брів, яку буде неймовірно важко підтримувати та відрощувати. Все що потрібно, це дотримуватися деяких простих правил в догляді.

Останні новини:  Астрологиня назвала чотири знаки, які постійно досягають мети

Початок брів

Передня частина брови має бути м’якою та природною. Не варто робити чітку форму за допомогою олівця або фарби та надто сильно вищипувати цю ділянку.

Як оформити брови, щоб мати сучасний вигляд: поради експертів

Вищипування

Ніколи не вищипуйте брови, щоб підняти арку. Прибирайте лише пух та дивне волосся, яке виросло швидше за решту або зовсім збоку, але в жодному разі не змінюйте форму.




Олівець для брів

Останні новини:  3 дієві поради, які допоможуть подолати страх

Коли ви фарбуєте брови, то тримайте олівець так, ніби ви будете ним розмальовувати щось, а не писати. Нарощуйте повільно і поступово легкими рухами в напрямку росту волосся.

Також пам’ятайте, що ваш олівець для брів має буди на тон чи два темнішим за ваш натуральний колір волосся.

Гель для брів

Якщо у вас достатньо густі брови, то все що вам потрібно, це кондиціонуючий гель для брів, який надасть їм акуратну природну форму.