90-річна бабуся розкрила свій секрет краси

23.05.2024   13:00    241


Експерт із краси Сара Пальміра розповіла про стан шкіри своєї родини, чим викликала здивування своїх передплатників. Вони не могли повірити, що її бабусі, Невінці, 90 років, оскільки її шкіра залишалася пружною практично без зморшки. Відповідний ролик жінка опублікувала у TikTok.

Багатьом було цікаво дізнатися про секрети, завдяки яким літня жінка зберігає молодість своєї шкіри, хоча вона відмовилася назвати своє прізвище.

З віком у всіх людей з’являються зморшки, проте гени, вплив ультрафіолету та регулярний догляд можуть впливати на їхню кількість та глибину. Багато людей вдаються до антивікових кремів та косметичних засобів, щоб зменшити видимість зморшок.

Останні новини:  Важливі нюанси догляду за бегоніями в клумбі

За даними Statista, у 2023 році в США обсяг продажу антивікових коштів для особи перевищив 1 мільярд доларів. Однак, оскільки Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів не оцінює ефективність косметичних засобів, немає гарантії, що вони справді зменшать зморшки.

Пальміра розповіла, що Невінка доглядає свою шкіру з раннього підліткового віку, дотримуючись режиму догляду вранці і ввечері. Вона ніколи не лягає спати з макіяжем і використовує антивікові засоби.

Доктор Дерек В. Чан, сертифікований медичний та косметичний дерматолог з Манхеттена, розповів ЗМІ, що використання сонцезахисного крему – «безумовно, найважливіша частина» догляду за шкірою Невінки. Він радить щодня користуватися сонцезахисним кремом і носити крислатий капелюх, який захищає краще, ніж бейсболка.

Останні новини:  Поради професіонала, як зберегти макіяж у спеку

За словами Пальміри, коли її бабуся виходить на вулицю, вона завжди одягає сонцезахисні окуляри, капелюх та наносить сонцезахисний крем. Невінка використовує безліч зволожувальних та антивікових засобів і не змінює свої косметичні звички вже понад 50 років.

@sarahpalmyra Replying to @swan_potato what do you think! This is my 90 year old Grandma’s skincare routine! Products: @Clarins Official Velvet Cleansing Milk & Hydrating Toning Lotion @NIVEA Eye Makeup Remover @Lancôme Genifique Serum @Elizabeth Arden Ceramide Lift & Firm Night Cream #grandmasoftiktok #skincareroutine #antiagingtips #grandmaskincare #beautysecrets #aginggracefully ♬ original sound — Sarah Palmyra✨


clutch.net.ua

Останні новини:  Корисні поради, щоб відмити руки від ягід шовковиці