Харчується делікатесами, сам заробляє і має шанувальників: історія успіху кабана Едика з Кіровоградщини

24.06.2024   14:20    252

Едик став відомим у Мережі.

Кабан Едик з Кіровоградщині харчується делікатесами, не працює, але має стабільний дохід та купу шанувальників з усього світу. Єдина його місія в цьому житті — нести любов у як у прямому, так і в переносному сенсах.

Кнур снідає полуницею зі сметаною та цукром і запиває її свіжим компотом. Після такого смачного сніданку господар дбайливо витирає п’ятак рушничком.

Порося породи французький контор Олександрові подарували друзі. Тоді свинятко було трохи більше долоні.

Останні новини:  Дівчина здружилася з маленьким мишеням, яке випадково потрапило на її кухню

«Взяли маленьке поросятко в руки, як же ж тебе назвати, а потім так згадав Тані, дружині кажу, що мені сон приснився, що в мене син Едик. Давай його Едиком назвемо і назвали його Едиком. То так і пішло — бо для мене він, як рідний син», — каже власник Едика Олександр Сироватка.

Нині Едику три роки, важить він майже чотириста кілограмів і за цей час встиг стати батьком тисячам поросят та популярним блогером. Однак життя кабана не було безхмарним. Якось Едик виламав огорожу та втік на пошуки любові. Сашко марно шукав його три місяці — оголосив нагороду у сто тисяч гривень. Але кабан прийшов додому сам — із шрамом на боці від схватки з диким родичем.

Останні новини:  Австралієць розбагатів на 66 тисяч доларів, риючись у смітниках

Відтоді в увазі оточуючих кнур катається, як сир у маслі. Йому дозволено усе — аби в задоволення.

Час від часу він їздить на гостини на сусідні ферми. Наречених з усієї України десятками привозять і до нього додому. Коли ж видається вільна від любові хвилинка — разом із господарем знімають «тік-токи». Їхні відео набирають мільйони переглядів. У Едика є офіційні спонсори. Шанувальники донатять і підтримують кабана, а заразом і усю його людську родину.

Останні новини:  Папужка вибрав собі в якості музи курку і тепер вражає людей не словами, а кудкудаканням

Подивитися на Едіка приїжджають шанувальники з усієї України. Увага кнуру подобається — відвідувачів не соромиться і демонструє як виглядає свиняче щастя. Сашко ж певен — його кабан спонукає людей посміхатися і краще за психологів допомагає долати депресію в нинішні важкі часи.