Заядлі дачники розповіли, як бережуть врожай

24.06.2024   11:00    230

Мурахи на городі не подобаються нікому. Ще більше городникам не подобаються їхні «друзі» – попелиця. Розповідаємо, що точно допоможе у такому випадку.

Набридливі мурахи можуть кусати та створювати багато інших проблем. Вони з’являються скрізь і можуть привести із собою попелицю. Ба більше, ви можете випадково поселити їх вдома, якщо пронесете разом із зеленню.

Цих причин цілком достатньо для того, аби у голові виникла думка про те, щоб позбутись від мурах раз і назавжди. Розповідаємо про ефективні рецепти, які точно допоможуть вирішити проблему шкідників на вашій ділянці.

Останні новини:  Які знаки Зодіаку найбільше шкодують про своє минуле

Засіб проти мурах на городі

Оригінальний спосіб, хоча й доволі кумедний – використовувати копчену рибу для того, аби вивести шкідників. Візьміть велику голову копченого оселедця та покладіть його зверху на мурашник. За словами дачників, шкідники з невідомої причини ненавидять запах копченої риби, а тому переносять свій дім.

Останні новини:  8 найпоширеніших таємниць, в яких представники сильної статі вам не зізнаються
Експерти порадили ефективний засіб проти мурах на городній ділянці – секрет боротьби

А є і секретний засіб від досвідчених дачників. Він допоможе викосити всіх мурах, а його ефективність перевірена роками та не одним поколінням городників. На літр теплої води потрібно додати 2 столові ложки борної кислоти та добре перемішати. Після цього покладіть у воду шкірку від одного банану. Розчин залиште настоюватись протягом доби.

Експерти порадили ефективний засіб проти мурах на городній ділянці – секрет боротьби

Далі дістаньте шкірки з розчину та розкидайте їх просто на грядки, а особливо там, де найчастіше бувають мурахи. За декілька днів їх не стане. Річ у тім, що комахи збирають солодку частину зі шкірок, а потім починають її їсти та приносити у мурашник. Борна кислота отруйна для мурах, а тому вони швидко гинуть. Такий спосіб допоможе очистити свою ділянку.





noviydoctor.com

Останні новини:  Експерти пояснили, як мити голову, не використовуючи шампунь