“Заряджений” електромобіль Tesla Model 3 Performance показали офіційно

25.04.2024   08:31    456

Оновлена Tesla Model 3 надійшла в продаж в січні цього року. Тож це було лише питанням часу, коли оновлена спортивна версія Performance піде цим же шляхом. Нарешті це сталось, і у компанії новинку називають найпотужнішою Model 3 на сьогоднішній день.

Нова Model 3 Performance має 510 кінських сил, завдяки яким електромобіль може розганятись від 0 до 100 км/год за 3,1 секунди. Відомо, що новинка використовує силову установку Tesla четвертого покоління. Заявлений запас ходу на одному заряді батареї становить близько 480 км.

Останні новини:  Плани змінюються: Cadillac не перейде на електромобілі до 2030 року та продовжить продавати бензинові авто

Але справа не лише у швидкості. Tesla оновила підвіску для кращого контролю дороги за допомогою нового режиму Track Mode з адаптивними амортизаторами. Нові високоефективні гальма мають гостріше відчуття на педалі, покращену гальмівну силу та краще відведення тепла. Нові 20-дюймові ковані колеса також допомагають зменшити непідресорені маси.

Відрізнити “заряджену” “трійку” можна по модернізованій передній та задній частині авто. За даними автовиробника, новий дифузор і спойлер з вуглецевого волокна забезпечують п’ятивідсоткове зниження опору та 36-відсоткове зниження підйомної сили порівняно з попередньою моделлю Performance.

Останні новини:  Tesla розробляє власний автомобільний голосовий асистент






autogeek.com.ua