Плани змінюються: Cadillac не перейде на електромобілі до 2030 року та продовжить продавати бензинові авто

04.05.2024   21:16    349

Раніше керівництво Cadillac взяло курс на електромобілі та анонсувало, що до 2030 року бренд буде на 100 відсотків електричним. Але часи змінилися, і тепер, здається, ця позиція трохи пом’якшилася. Розмовляючи з журналістами в середу, віце-президент Cadillac Global Джон Рот заявив, що електромобілі та автомобілі з двигуном внутрішнього згоряння “будуть співіснувати протягом кількох років”.


“Єдина річ, яку я дізнався про автомобільну промисловість за 30 з лишком років, полягає в тому, що автомобільна промисловість не йде прямою лінією і немає абсолютів”, – сказав Рот, згідно зі звітом Detroit Free Press. Він заявив, що компанія хоче, щоб споживачі мали “розкіш вибору”, і що Cadillac пристосовується до відгуків клієнтів. Однак Рот також дав зрозуміти, що повна лінійка електричних моделей все ще в планах на 2030 рік.

Останні новини:  Презентували прощальну версію Jaguar F-Pace перед повним переходом на електромобілі

«Наш шлях до електромобілів не буде прямою лінією. Ми розуміємо, що ринок зміниться протягом наступних шести років, і ми будемо коригуватись за потреби. Зрештою, клієнт буде нашим орієнтиром і визначатиме швидкість, з якою ми переходимо на Cadillac.



Наші дані свідчать про те, що 60 відсотків клієнтів класу «люкс» розглядатимуть можливість придбання електромобіля наступного разу, тому наші плани щодо проектування, проектування та випуску нових електромобілів не відмовлятимуться, коли ці клієнти будуть готові, ми матимемо правильний автомобіль їх.”

Останні новини:  Моторист пояснив, чому паливо з однієї АЗС витрачається швидше, ніж з іншої

Наразі електричний кросовер Lyriq – це єдиний електромобіль Cadillac у лінійці, який клієнти можуть купити прямо зараз зі стартовою ціною 58 590 доларів. Escalade IQ має надійти в продаж пізніше цього року, хоча він буде дорожчим, з ціною від 130 000 доларів. Флагманський Celestiq вартістю 340 000 доларів найближчим часом протистоятиме надрозкішним авто на електротязі від Rolls-Royce і Bentley.




autogeek.com.ua

Останні новини:  Прибрати подряпини на авто можна своїми руками: незвичайний спосіб