Toyota випускає «найкращий у своїй історії позашляховик»

04.05.2024   20:08    1884

Компанія Toyota продовжує поступово розширювати географію поставок нового пікапа Hilux GR Sport II. Автомобіль, який дебютував минулої осені, наразі дістався до європейського ринку, де його запропонували за справді велику суму. Але, згідно з опублікованою інформацією, новий Toyota Hilux GR Sport II 2024 року обіцяє бути найкращим в історії цього пікапа.

Останні новини:  Нова Skoda Octavia 2024 вийде на український ринок

Подробиці

Цю модель оцінили в суму, еквівалентну 1 740 000 грн у перерахунку за курсом. Автомобіль у цьому виконанні комплектується колишнім 2,8-літровим турбодизельним двигуном, який встановлюється на звичайний Hilux. Його заявлена віддача досягає 201 к.с. Разом із ним ідуть 6-ступінчаста автоматична КПП і стандартний повний привід. Буксирувальна здатність у японської моделі становить 3,5 тонни, що є найкращим показником у класі.

Останні новини:  Mitsubishi L200 2024 року отримав екстремальну версію для бездоріжжя

Toyota випускає найкращий у своїй історії позашляховик: опубліковано ціни на Hilux GR Sport II



Але не за це Toyota пропонує заплатити зазначену суму. У японської новинки ширша колія та збільшений кліренс. Також виробник переробив рульовий механізм. У результаті японський пікап став більш керованим на дорогах загального користування, а його кузов практично не крениться під час проходження поворотів.



Toyota випускає найкращий у своїй історії позашляховик: опубліковано ціни на Hilux GR Sport II

На додаток до цього передбачаються оригінальні обвіс і колісні диски, розширювачі крил, аеродинамічна спортивна панель, оздоблення з чорної шкіри, дорога акустика з дев’ятьма колонками, тачскрін на 8 дюймів та інші опції.

Останні новини:  Rivian відкликає 127 R1 через відсутність наклейок на кузові


wheel-news.com