Suzuki оновила кросовер Across та універсал Swace

18.04.2024   10:51    442
Моделі Suzuki Across та Swace отримали оновлення незабаром після майже ідентичних змін у споріднених моделей Toyota.

Suzuki Across та Suzuki Swace не набули великої популярності в Європі, адже для прикладу, лише дев’ять автомобілів Across були продані в Німеччині в березні 2024 року, тоді як у Swace було щонайменше 62 автомобілі. Тепер оновлення моделей, які є клонами Toyota, має збільшити продажі. 


Під капотом нічого не зміниться: гібрид 1.8 із потужністю 140 к.с. для Swace, гібрид 2,5 л із потужністю 306 к.с. для Across.  

Suzuki Swace 2024 року



Suzuki Swace 2024 року

А ось всередині зміни є. Across і Swace тепер мають 10,5-дюймовий мультимедійний сенсорний HD екран, у який вбудована навігаційна система. Також системи запису даних про аварії, розпізнавання дорожніх знаків із візуальними та акустичними попередженнями про перевищення обмеження швидкості також є стандартними. 



Suzuki Across 2024 року

Suzuki Across 2024 року

Крім того, функції системи попередження зіткнення були розширені, щоб обидві моделі відповідали «Загальним правилам безпеки», які будуть застосовуватися в Європейському Союзі з липня 2024 року. Крім того, 12,3-дюймова повністю цифрова панель приладів, яка зарекомендувала себе в Suzuki Across, також використовується в Swace. 

Останні новини:  З 1 травня набувають чинності оновлені правила ПДР: що змінюється

Suzuki Across 2024 року

Suzuki Across 2024 року

В Німеччині Across доступний від 58 190 євро виключно в комплектації «Comfort+». До неї, серед іншого, входять система доступу без ключа, двері багажника з електроприводом з сенсорним управлінням, двозонний автоматичний клімат-контроль з пилковим фільтром, підігрів передніх і крайніх задніх сидінь, шкіряна оббивка, кермо з регулюваннями висоти й підігрівом. Електронно керована система повного приводу «E-FOUR» забезпечує стабільність і безпеку на мокрій дорозі або інших слизьких поверхнях, а також на поворотах на різних дорожніх покриттях. 

Останні новини:  У наступному оновленні “по повітрю”: Tesla Cybertruck отримав позашляховий режим із блокуванням диференціалів

Suzuki Swace також продається тільки в комплектації «Comfort+» і за ціною від 37 190 євро. З заводу він, серед іншого, має систему запуску без ключа, двозонний автоматичний клімат-контроль з пилковим фільтром, підігрів передніх сидінь, регульоване по висоті та довжині шкіряне кермо з підігрівом керма, а також аудіосистему з Apple CarPlay і Android Auto, цифровим радіо (DAB+), системою гучного зв’язку Bluetooth, USB-портом і кнопками керування на кермі, подвійною підлогою вантажного відділення, датчиком дощу та затемненими заднім і заднім бічним вікном (захищене скло) . 

Останні новини:  Рамний позашляховик BYD Shark, схожий на Ford F-150 Lightning, вперше показали всередині та зовні

Оновлені моделі вже доступні в німецьких дилерів Suzuki. 


motorcar.com.ua