Chery оновила кросовери Tiggo 4 та Tiggo 7

30.04.2024   22:24    239

Компанія Chery оновила популярні кросовери Tiggo 4 та Tiggo 7. Дизайн автомобілів знову поміняють, а «сімка» отримає інший салон.

Оновлений Chery Tiggo 7 обов’язково буде гібридом: про бензоелектричну силову установку свідчить зелена табличка і «суцільна» решітка радіатора. Остів кузова та штамповані деталі (крім кришки багажника) залишилися без змін, але змінилися бампери, задня світлотехніка, диски та палітра кольорів.

Останні новини:  Kia пішла на радикальні рішення під час розробки першого пікапа: у нього буде незвичайний мотор

Chery Tiggo 7
Chery Tiggo 7

Салон теж інший: він оформлений за мотивами «старшого» Tiggo 8 Pro, але змінено селектор трансмісії, а над подушкою керма з’явився маленький екранчик.



Оновлений Chery Tiggo 4 переважно змінився зовні. Завдяки новій світлотехніці «молодший» кросовер став соліднішим, а з корми сприйняття змінилося радикально. Однак дизайнерам Chery вдалося освіжити «бюджетник» малою кров’ю, не змінюючи структуру кузова та основні елементи. Фари взагалі уніфіковані з Tiggo 7 Pro.

Останні новини:  Aston Martin готує конкурента Land Rover Defender та Mercedes G-Class
Chery Tiggo 4
Chery Tiggo 4

Підтвердженої інформації про техніку немає, але очікується, що обійдеться без революцій у моторній гамі. Це означає, що Tiggo 4 збереже бюджетні версії з «механікою» та атмосферним двигуном, а Tiggo 7 пропонуватиметься і з варіатором, і з «роботом» у зв’язках з турбомоторами.




avtomir.ua