У Києві вантажівка врізалася в стовп і перекинулася: з'явилося відео

30.04.2024   20:40    1310

Водій вантажівки DAF не впорався з керуванням, врізався в електроопору та перекинувся на тротуар у Солом’янському районі через те, що не вибрав безпечної швидкості, а також був виявлений за кермом без дійсного страхового полісу.


Водій на вантажівці DAF у Києві сьогодні вранці врізався в електроопору та перекинувся на тротуар, повідомили у патрульній поліції Києва, показавши відео, пише УНН.



Деталі

Останні новини:  Мешканець Рівненщини "спіймав на камеру" бобра, який чимчикує по справах (ВІДЕО)

Дорожньо-транспортна пригода за участю вантажівки DAF сталася сьогодні у Солом’янському райоін. Патрульні швидко прибули на місце, переконалися, що ніхто не постраждав та з’ясували обставини автопригоди.

За попередньою інформацією, водій вантажного автомобіля DAF не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та наїхав на електроопору.

“Транспортний засіб здійснив некерований рух та перевернувся на тротуар”, – повідомили у патрульній поліції у Telegram.

Останні новини:  У Миколаєві п'яний водій влаштував ДТП із трьома автомобілями (відео)

Окрім того, патрульні перевірили у водія наявність всіх документів та встановили, що керманич не має дійсного страхового поліса.



Патрульні винесли на водія постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) та склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.