Оновлена Tesla Model 3 Performance вже отримала перший комплект тюнінгу

30.04.2024   23:00    238

Каліфорнійська компанія Unplugged Performance, яка з 2013 року займається тюнінгом моделей Tesla, представила першу програму доопрацювань оновленого седана Model 3 в його топовій версії Performance. Проєкт показали лише за кілька днів після дебюту електромобіля, а постачання деталей клієнтам почнуться вже в другій половині 2024 року. Тюнери демонструють максимально гнучкий підхід – можна купити не весь комплект цілком, а лише окремі його елементи.

Останні новини:  У США продають Chevrolet Corvette 2002 року майже без пробігу

Тюнери підготували новий спліттер, новий фронтальний модуль і додаткові аеродинамічні надбудови, розташовані над невеликими передніми повітрозабірниками автомобіля.

Електромобіль також оснастили новими порогами, великим антикрилом Ascension-R і новим дифузором. У Unplugged Performance заявляють, що обвіс не тільки покращує зовнішній вигляд, а й підвищує притискну силу. Точних цифр тюнери не наводять, зате говорять про ціну.

Останні новини:  Скільки кілометрів можна проїхати на спущеному колесі
Unplugged Performance
Unplugged Performance
Unplugged Performance
Unplugged Performance
Unplugged Performance

Клієнти можуть замовити всі деталі окремо або разом у вигляді повного аеродинамічного комплекту з вуглецевого волокна за 7430 доларів. Окремі деталі коштують від 265 до 2695 доларів. Усі компоненти кріпляться на штатні місця, тож за необхідності Tesla Model 3 Performance можна повернути в заводський вигляд.







nnews.com.ua

Останні новини:  Ferrari не стане додавати турбонаддув двигуну V12