Супергібрид Lamborghini Revuelto отримає божевільний тюнінговий обвіс від німців

30.04.2024   19:00    379

Навесні 2023 року компанія Lamborghini представила наступника суперкара Aventador – новим флагманом італійської марки став перший в її історії серійний гібрид Revuelto, оснащений двигуном V12 і відразу трьома електромоторами. Новий автомобіль уже зацікавив незалежні тюнінг-ательє, які готують проєкти на базі супергібрида. Одним із них буде робота від компанії Keyvany, яка вже анонсувала аеродинамічний обвіс із вуглеволокна для італійської моделі.

Останні новини:  В Україні розпочинаються продажі електричного мінівена Opel Combo Electric: названо ціни та характеристики

Проєкт, що отримав назву Keytoro, передбачає створення безлічі нових або модифікованих кузовних панелей для суперкара. Тюнери переробили дизайн переднього бампера і капота, додавши додаткові повітрозабірники, плавники і химерні “складки”, а також двоярусний спліттер.

На бортах з’явилися нові повітрозабірники на крилах, нові корпуси дзеркал і складні за формою пороги. Нарешті, повністю оновлено задній бампер, який тепер оснащений додатковими вентиляційними отворами на масивному дифузорі, а також спорткар укомплектували фіксованим заднім антикрилом і новою кришкою моторного відсіку.

Останні новини:  Нацполіція купила ще 150 нових автівок за 130 мільйонів
Lamborghini
Lamborghini

Технічно суперкар не змінився, зберігши 6,5-літровий атмосферний V12 від Lamborghini Aventador з трьома електромоторами, які в сумі дають 1015 кінських сил. Коробка передач – двовальна 8-ступінчаста роботизована трансмісія з двома мокрими зчепленнями. Привід повний, причому передні колеса крутять електромотори.







nnews.com.ua