Honda анонсувала нові електромобілі в 2024 році

17.04.2024   15:45    426
Японська марка Honda розробила нові моделі для китайського ринку й електромобілі надійдуть у продаж до кінця 2024 року.

Honda представить свою нову серію електромобілів Ye на Пекінській міжнародній автомобільній виставці цього місяця. Нові автомобілі приєднаються до існуючої лінійки електромобілів серії e:N, яка вже продається в Китаї. 


Honda Ye P7

Honda Ye P7

Першими двома моделями стануть Ye P7 та Ye S7. Пара їздитиме на нещодавно розробленій платформі для електрокарів, доступній у конфігураціях з одним двигуном (заднім приводом) і двома двигунами (повним приводом). Honda заявила, що налаштує варіанти із заднім приводом, щоб «запропонувати спортивну та чітку керованість», а повнопривідні версії налаштують на «високу потужність і високу чутливість керованості». 





Honda Ye S7

Honda Ye S7

На фотографіях два електромобілі зображені лише під кількома ракурсами, причому пара має схожі силуети. Однак обидва мають чіткі передні панелі, причому стиль S7 трохи спортивніший. 

Останні новини:  Важливі зміни у правилах для водіїв з 1 травня

Honda Ye GT

Honda Ye GT

Бренд також планує запустити майбутні серійні моделі на базі Ye GT Concept. Профіль GT схожий на купе із загостреним носом, витонченими фарами, без обшивки та широким низьким профілем. Honda не розповіла багато про специфікації GT, але сказала, що розробила електрокар для «забезпечення максимального досвіду водіння». Це також буде перший автомобіль Honda з великим екраном для пасажира на передньому сидінні. 

Останні новини:  4 моделі кращих послідовних гібридів у 2024 році

Honda зазначила, що Ye P7 та Ye S7 надійдуть у продаж до кінця цього року. Серійні моделі на основі Ye GT Concept надійдуть до дилерів у Китаї до кінця 2025 року. Компанія планує представити 10 нових електромобілів на китайському ринку до 2027 року, шість з яких будуть моделями нової серії Ye. Остання серія електромобілів є частиною плану автовиробника щодо переходу на повністю електричні транспортні засоби в Китаї до 2035 року. 

Останні новини:  У Китаї показали доступний сімейний електромобіль – Dongfeng eπ 008


motorcar.com.ua