Дерматолог розкрила спосіб позбутися запаху поту під пахвами без дезодоранту

20.04.2024   08:31    1167

Біохімік з TikTok розповіла в своєму блозі про альтернативу звичайним дезодорантам — гліколієвий тонік. За словами дівчини, звичайні дезодоранти містять алюміній, який шкодить шкірі. Крім того, гліколієва кислота справляється з запахом поту ефективніше.

Відео за кілька днів облетіло весь TikTok, його подивилися мільйони людей. В її акаунті вона розкриває багато таємниць догляду за шкірою, але цей лайфхак з відмовою від звичайних дезодорантів вона вважає найкращим з тих, якими вона ділилася.

Останні новини:  Названо шість популярних видів чаю, які корисні для здоров’я і фігури

Зазвичай гліколієвий тонік використовують для догляду за шкірою обличчя, так як активна речовина відлущує шкіру і розкриває пори. Через це обличчя краще очистити, воно стає гладким і сяючим.

Блогер пропонує просто протирати пахви таким тоніком, щоб позбутися від запаху поту на весь день. При цьому гліколієва кислота не блокує потовиділення, а очищає шкіру і позбавляє її від бактерій, які якраз і створюють неприємний запах.



Дівчина попередила, що обов’язково потрібно перевірити реакцію на тонік на згині ліктя, а краще порадитися з дерматологом. Якщо немає ні алергічної, ні іншої реакції, то потрібно почати протирати пахви тоніком, трохи розведеним водою.

Останні новини:  Медики з Японії розповіли про чотири фактори, які знижують ризик виникнення подагри у чоловіків

Чисту гліколієву кислоту тіктокерша застосовувати не радить через небезпеку отримати опік шкіри. Вона запевняє, що через місяць таких маніпуляцій можна і зовсім відмовитися від звичних дезодорантів, протираючи пахви тоніком два рази в тиждень.