Продукти, які не варто їсти кожен день — вони небезпечні

02.05.2024   23:35    314

Ви можете заробити чимало проблем зі здоров’ям.

Самі собою дані продукти не несуть серйозної небезпеки, але на щоденній основі їх вживати точно не варто, велика ймовірність отримати серйозні збої в організмі. Дієтологи розповіли, які продукти мають бути рідкісними гостями на вашому столі, інформує Ukr.Media.


0% жиру

Вважається, що знежирені продукти — must-have у будь-якому дієтичному меню. За словами експертів, це небезпечна теорія. Нашому організму необхідні жири, тому в жодному разі не відмовляйтеся від них. Крім того, в знежирених продуктах часто містяться трансжири, які підтримують їхній термін придатності. Вживати знежирені продукти можна не частіше ніж раз на місяць.

Останні новини:  У склянці звичайної води з ранку знайшли користь

Напівфабрикати

Так, вони зручні, не потрібно витрачати багато часу на приготування, але й шкода від них не менша. Тут цілий набір елементів, які „посадять” ваш організм за пару місяців — величезна кількість солі, хімії, консервантів та смакових добавок. Також не забуваємо, що напівфабрикати підвищують холестерин у крові.



Мюслі

Якщо ви робите мюслі самостійно, у цьому немає проблеми, проте готові мюслі — справжня «цукрова бомба» для організму. За словами дієтологів, на 100 г готового продукту припадає майже 400 калорій! Просто уявіть, наскільки перевантажуються ваші ШКТ та печінка при постійному вживанні подібних готових сніданків.




news-xl.net

Останні новини:  Вітамін, дефіцит якого, заважає схуднути