Монтаж вентиляції кухонних зон від Ланет КЛІМАТ

10

Будь-яке приміщення повинно провітрюватись, а тим паче ресторан чи кафе. Очевидно, що свіже повітря у гостьовій зоні без сторонніх домішок та запахів з кухні допомагає створити приємну комфортну обстановку для гостей. Але й на кухні також має бути свіже повітря, адже працівники закладу проводять там весь день за роботою. Тому встановлення вентиляційної системи на кухні у закладі громадського харчування – не розкіш, а необхідність.

Переваги припливно-витяжних систем для кухні

Оптимальний вибір для громадського закладу – припливно-витяжна система вентиляції з балансом витрати повітря в обидва боки, щоб уникнути дисбалансу тиску. Витяжна вентиляція ефективно видаляє з приміщення гаряче повітря, що погано пахне, та попереджає його потрапляння в обідню залу, а припливна вентиляція подає в приміщення свіже повітря. Тому необхідно грамотно підібрати та спроєктувати систему вентиляції для кухонної зони в кафе чи ресторані, а це під силу лише інженерам з досвідом роботи у даній сфері. Таких спеціалістів ви знайдете у Ланеті КЛІМАТ. Компанія займається дистрибуцією кліматичного обладнання, проєктуванням та встановленням кліматичних систем та серед інших послуг пропонує монтаж припливно-витяжних систем у Києві.

Останні новини:  Почему профессионалы выбирают электроинструменты Makita?

У гарячому цеху завжди пара, скупчення жирів у повітрі, неприємні запахи. Через це свіже повітря, яке туди потрапляє, швидко перетворюється на важке та задушливе. Тому слід пам’ятати, що основа вентиляційної системи на кухні – саме витяжка. Витяжні парасольки повинні бути потужнішими, і їх має бути більше, ніж припливних пристроїв, щоб забезпечити належний повітрооборот.

Існує декілька типів витяжних парасольок зі своїми перевагами та недоліками:

  1. пристінний – з невеликою потужністю, підійде кухням з невеликим потоком страв;
  2. стельовий – для приміщень з низькими стелями;
  3. навісний, одиночний острівний – підходить для невеликих кухонь, завдяки спеціальній формі є укриттям для кухонної плити;
  4. навісний, парний острівний – аналог попереднього, використовується при паралельному розташуванні плит.
Останні новини:  Юридические аспекты трудоустройства украинцев в Европе

Якщо витяжку для кухні обов’язково робити окремо, то припливну вентиляцію можна встановити спільну для кухонної зони та обіднього залу. Для цього потрібно підключити до системи повітроводів ще один додатковий і вивести його на кухню. Так ви забезпечите приплив необхідної кількості свіжого повітря на кухню та заощадите на одному припливному пристрої.




У будь-якому випадку, під час встановлення вентиляції в закладі громадського харчування важливо правильно розрахувати витрати повітря в кожній зоні. Методика розрахунку для кухні досить складна, і кожен випадок є індивідуальним, тому рекомендуємо довірити це професіоналам.

Встановлення вентиляції у ресторанах від Ланет КЛІМАТ

Ланет КЛІМАТ допоможе вам підібрати якісне обладнання, спроєктувати та встановити систему вентиляції у закладі «під ключ». Завдяки неодноразовій співпраці з ресторанами та кафе інженери та майстри Ланет КЛІМАТ знайомі з особливостями сфери та після огляду об’єкта запропонують вам оптимальний варіант.

Останні новини:  Почему профессионалы выбирают электроинструменты Makita?

Окрім того, Ланет КЛІМАТ пропонує такі послуги:

  1. встановлення вентиляції для квартири та в офісах, на підприємствах;
  2. встановлення вентиляції в магазинах, ТРЦ, дитячих садках та школах;
  3. встановлення кондиціонера у квартиру та офіс;
  4. очищення кондиціонера;
  5. встановлення побутового рекуператора;
  6. монтаж VRF-системи;
  7. встановлення теплових насосів;
  8. встановлення теплових завіс;
  9. встановлення системи зволоження повітря;
  10. встановлення системи чиллер-фанкойл.

Компанія надає послуги в межах Києва та Київської області (Ірпінь, Буча, Бровари, Ворзель, Обухів, Золоче, Вишневе, Чайка, Софіївська Борщагівка, Петропавлівська Борщагівка, Бориспіль та інші населені пункти в радіусі +/- 30 км від Києва).

Центр обслуговування:

Київ, проспект Перемоги, 89а

пн-пт 09:00 до 19:00

044 225-19-10

[email protected]