Монтаж вентиляції кухонних зон від Ланет КЛІМАТ

8

Будь-яке приміщення повинно провітрюватись, а тим паче ресторан чи кафе. Очевидно, що свіже повітря у гостьовій зоні без сторонніх домішок та запахів з кухні допомагає створити приємну комфортну обстановку для гостей. Але й на кухні також має бути свіже повітря, адже працівники закладу проводять там весь день за роботою. Тому встановлення вентиляційної системи на кухні у закладі громадського харчування – не розкіш, а необхідність.

Переваги припливно-витяжних систем для кухні

Оптимальний вибір для громадського закладу – припливно-витяжна система вентиляції з балансом витрати повітря в обидва боки, щоб уникнути дисбалансу тиску. Витяжна вентиляція ефективно видаляє з приміщення гаряче повітря, що погано пахне, та попереджає його потрапляння в обідню залу, а припливна вентиляція подає в приміщення свіже повітря. Тому необхідно грамотно підібрати та спроєктувати систему вентиляції для кухонної зони в кафе чи ресторані, а це під силу лише інженерам з досвідом роботи у даній сфері. Таких спеціалістів ви знайдете у Ланеті КЛІМАТ. Компанія займається дистрибуцією кліматичного обладнання, проєктуванням та встановленням кліматичних систем та серед інших послуг пропонує монтаж припливно-витяжних систем у Києві.

Останні новини:  Юридические аспекты трудоустройства украинцев в Европе

У гарячому цеху завжди пара, скупчення жирів у повітрі, неприємні запахи. Через це свіже повітря, яке туди потрапляє, швидко перетворюється на важке та задушливе. Тому слід пам’ятати, що основа вентиляційної системи на кухні – саме витяжка. Витяжні парасольки повинні бути потужнішими, і їх має бути більше, ніж припливних пристроїв, щоб забезпечити належний повітрооборот.

Існує декілька типів витяжних парасольок зі своїми перевагами та недоліками:

  1. пристінний – з невеликою потужністю, підійде кухням з невеликим потоком страв;
  2. стельовий – для приміщень з низькими стелями;
  3. навісний, одиночний острівний – підходить для невеликих кухонь, завдяки спеціальній формі є укриттям для кухонної плити;
  4. навісний, парний острівний – аналог попереднього, використовується при паралельному розташуванні плит.
Останні новини:  Почему профессионалы выбирают электроинструменты Makita?

Якщо витяжку для кухні обов’язково робити окремо, то припливну вентиляцію можна встановити спільну для кухонної зони та обіднього залу. Для цього потрібно підключити до системи повітроводів ще один додатковий і вивести його на кухню. Так ви забезпечите приплив необхідної кількості свіжого повітря на кухню та заощадите на одному припливному пристрої.




У будь-якому випадку, під час встановлення вентиляції в закладі громадського харчування важливо правильно розрахувати витрати повітря в кожній зоні. Методика розрахунку для кухні досить складна, і кожен випадок є індивідуальним, тому рекомендуємо довірити це професіоналам.

Встановлення вентиляції у ресторанах від Ланет КЛІМАТ

Ланет КЛІМАТ допоможе вам підібрати якісне обладнання, спроєктувати та встановити систему вентиляції у закладі «під ключ». Завдяки неодноразовій співпраці з ресторанами та кафе інженери та майстри Ланет КЛІМАТ знайомі з особливостями сфери та після огляду об’єкта запропонують вам оптимальний варіант.

Останні новини:  Юридические аспекты трудоустройства украинцев в Европе

Окрім того, Ланет КЛІМАТ пропонує такі послуги:

  1. встановлення вентиляції для квартири та в офісах, на підприємствах;
  2. встановлення вентиляції в магазинах, ТРЦ, дитячих садках та школах;
  3. встановлення кондиціонера у квартиру та офіс;
  4. очищення кондиціонера;
  5. встановлення побутового рекуператора;
  6. монтаж VRF-системи;
  7. встановлення теплових насосів;
  8. встановлення теплових завіс;
  9. встановлення системи зволоження повітря;
  10. встановлення системи чиллер-фанкойл.

Компанія надає послуги в межах Києва та Київської області (Ірпінь, Буча, Бровари, Ворзель, Обухів, Золоче, Вишневе, Чайка, Софіївська Борщагівка, Петропавлівська Борщагівка, Бориспіль та інші населені пункти в радіусі +/- 30 км від Києва).

Центр обслуговування:

Київ, проспект Перемоги, 89а

пн-пт 09:00 до 19:00

044 225-19-10

[email protected]