Стильні зачіски під головні убори: 5 простих і елегантних рішень

Сьогодні,   19:00    201

Зачіски

Ніжні хвилі

Така зачіска буде актуальною для власниць хвилястого або кучерявого волосся. Щоб не втратити об’єм, перед тим як одягнути шапку зафіксуй волосся мініатюрними шпильками-крабиками. Так локони не зіпсуються під впливом вітру, снігу чи дощу.

Останні новини:  Що потрібно чистити щодня та щотижня, щоб квартира не перетворилася на скупчення бруду

Стильні зачіски під головні убори: 5 простих і елегантних рішень - фото 651924

Низький хвіст

Щоб носити під головним убором високі хвостики, потрібна велика шапка або хустка, і це не завжди зручно. Однак із низьким хвостом таких проблем не виникне. Головне добре зафіксувати стильну зачіску і вона чудово протримається до кінця дня.

Стильні зачіски під головні убори: 5 простих і елегантних рішень - фото 651921

Французька коса

Коси в будь-якому своєму вигляді будуть бездоганно виглядати під шапкою, а також не помнуться і не втратять вигляд. Ти можеш заплести одну, дві, чотири коси різних розмірів або навіть зробити з них чубчик у вигляді двох пасом біля обличчя. Та найкращим варіантом стане класична французька коса, яка матиме розкішний вигляд протягом цілого дня.

Стильні зачіски під головні убори: 5 простих і елегантних рішень - фото 651922

Низький пучок

Така зачіска матиме кращий вигляд, якщо зробити розслаблений пучок. Для тих хто вирішив, що хоче мати гладку зачіску — не забудьте про лак, оскільки головний убір може скуйовдити волосся. Біля обличчя можна випустити кілька пасом, але обов’язково поправ їх, коли знімеш шапку.

Стильні зачіски під головні убори: 5 простих і елегантних рішень - фото 651923

Пряме волосся та коса

Якщо у твоєму арсеналі головних уборів знайдеться шапка з вирізом на маківці – це знак! Просто розчеши волосся, одягни шапку, випустивши невелике пасмо через отвір зверх і заплети з неї кіску.

Стильні зачіски під головні убори: 5 простих і елегантних рішень - фото 651920