Цим густим кремом можна заправляти все підряд

Вчора,   22:31    208
Звісно, час від часу нам хочеться поласувати кондитерськими шедеврами з магазину. Втім, часом виникає бажання приготувати смаколики в домашніх умовах.

Як приготувати густий крем для торта

Домашні торти, кекси та тістечка – це завжди неймовірне задоволення. Вони виходять у рази смачнішими за магазинні, а їхній склад ніколи не викликає хвилювань у господині – всі продукти вона купила самостійно. Якщо ви любите готувати випічку, то цей рецепт для вас!

Останні новини:  Кулінари назвали 7 секретів, які дозволяють борщу стати ще смачнішим

Універсальний, а головне – бюджетний крем для тортів на основі йогурту. Порція із запропонованих продуктів виходить велика, а змастити ним можна не тільки пироги, але й заповнити тістечка та еклери. Крім того, з такого крему можна робити “капелюшки” для кексів, адже він тримає форму.

Рецепт крему для випічки

Для приготування крему вам потрібно 400 грамів солодкого йогурту будь-якої жирності, 100 грамів цукру, 3 курячі яйця, 60 грамів кукурудзяного крохмалю та 60 грамів білого шоколаду. Крім того, потрібно 200 грамів вершкового масла.

Останні новини:  Як приготувати пікантну закуску з буряка: корейський спосіб маринування
Кулінари розповіли, як приготувати смачний кондитерський крем для випічки – густий і ніжний

Спершу в каструлі з товстими стінками перемішайте яйця, цукор та крохмаль до однорідності. Наступним кроком додайте туди ж йогурт і знову перемішайте. Поставте каструлю на майже повільний вогонь і варіть, поки консистенція не стане густою – протягом 15 хвилин. Постійно помішуйте крем, аби він не перетворився на сир. У гарячий крем додайте подрібнений шоколад і половину від усього об’єму олії.

Останні новини:  Закуска із авокадо з яйцем
Кулінари розповіли, як приготувати смачний кондитерський крем для випічки – густий і ніжнийКулінари розповіли, як приготувати смачний кондитерський крем для випічки – густий і ніжний

Наступним кроком перемішайте все до однорідного стану. Накрийте крем харчовою плівкою “у контакт” і залиште охолоджуватись у кімнатній температурі. Після цього додайте залишок м’якого вершкового масла та збийте крем міксером до пишного стану. У результаті у вас вийде гладкий, ніжний і густий крем, який не розтікається.





noviydoctor.com