Зірка Рятувальників Малібу вийшла у світ

Вчора,   20:00    171

Памела Андерсон останнім часом не так часто з’являється на публіці. Нещодавно акторка знялася в документальному фільмі Netflix, а також випустила кілька книг.

Знаменита канадсько-американська акторка і фотомодель Памела Андерсон стала уособленням гламуру, з’явившись у понеділок, 14 жовтня, на одній із вулиць Нью-Йорка, повідомляє Daily Mail.

Останні новини:  Юлія Саніна у міні-плісе посвітила ніжками для спортивного кампейну

57-річна зірка вийшла в сет у теплому повністю білому трикотажному костюмі, що складався з подовженого топа, струмливої максіспідниці та жилета без рукавів. Свій елегантний образ зірка «Останньої танцівниці» доповнила туфлями на шпильках сіро-коричневого кольору з червоною підошвою та сонцезахисними окулярами овальної форми в стилі ретро.

Памела, яка вже кілька років не користується декоративною косметикою, була майже без макіяжу. На губи вона нанесла лише блиск ніжно-рожевого відтінку. Знаменитість зібрала свої світлі локони, зробивши сувору зачіску. Водночас акторка в затишному кашеміровому костюмі мала невимушений і шикарний вигляд.

Останні новини:  Макс Барських і KOLA взялися за мітлу та швабру

Відомо, що колишня модель нещодавно випустила кулінарну книгу «Я люблю тебе: рецепти від щирого серця», де зібрала рецепти своєї родини. Також зірка знялася в документальному фільмі Netflix «Памела. Історія кохання», номінованого на премію «Еммі», й опублікувала мемуари «З любов’ю, Памело», що стали бестселером.


dailynews.kyiv.ua