BMW випустить таргу Skytop за півмільйона доларів

Вчора,   19:02    258


BMW випустить таргу Skytop за півмільйона доларів




Тарга BMW Skytop перетвориться на дрібносерійну модель. Усього буде випущено 50 примірників по півмільйона доларів кожен.

Розкішна тарга BMW Skytop, представлена ​​навесні в рамках конкурсу елегантності на Вілла д’Еста, стане дрібносерійною моделлю для ентузіастів і колекціонерів, яка за статусністю не поступається BMW 507 та Z8. Дводверка отримає двигун V8 4.4 потужністю 625 к.с. і 750 Нм крутного моменту, 8-ступеневий «автомат» Steptronic Sport та повний привід xDrive, що дає підставу вважати, що в основу новинки ляже кабріолет M8 Competition.

Останні новини:  Audi представила на Паризькому автосалоні новий Q6 Sportback e-tron

Втім, на головне місце поставлена ​​не технічна «начинка», а дизайн. Чи не головним елементом Skytop вважається складка, що ділить кузов на дві рівні половинки. Акуратні вінглети на дверях виконують роль ручок, а ще у тарги найтонші світлодіодні фари у всій автомобільній галузі. Поперечина за головами пасажирів оброблена штучною шкірою, як і дах, дві секції якого забираються в спеціальний відсік у багажнику. Інша незвичайна деталь машини – ефект тіні, що падає на кузов, створений на кормі за допомогою нанесеного вручну градієнта.

Останні новини:  В Україні може з’явитися новий дорожній знак: що він означатиме

Для салону обрано монохромну колірну схему. Сидіння прикрашені декоративною перфорацією, селектор трансмісії – кришталем. Машина буде оснащена мультимедіа BMW Live Cockpit Professional, проєкційним дисплеєм, притягувачами дверей та аудіосистемою Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound.


avtomir.ua