Вийшов трейлер фільму про київську молодь 90-х років «Назавжди-назавжди» (ВІДЕО)

Вчора,   23:31    328

Режисеркою повнометражного художнього фільму стала Анна Бурячкова, це її дебютна робота. Сьогодні, 16 жовтня, вийшов трейлер цієї стрічки.

Про це повідомили у Державному агенстві з питань кіно.

Про що фільм

Тоня переходить до нової школи та швидко занурюється в компанію відчайдушної молоді. Невдовзі вона закохується й опиняється у центрі любовного трикутника, де всі почуття переповнюють усіх. Водночас її переслідує складне минуле. Автори пишуть, що у цьому світі майже дорослих людей Києва наприкінці 90-х немає місця для напівтонів: палке кохання — назавжди, непохитна дружба — назавжди, життєва драма — назавжди.

Останні новини:  Її доля була невідома 80 років: знайдено зниклу британську субмарину часів Другої світової (ВІДЕО)

Відео: ютуб-канал FILM.UA Group

«Замість ностальгії за минулим, фільм пропонує заглибитися в соціальну парадигму того часу, що відлунює в безкомпромісних вчинках головних героїв — компанії учнів старшої школи. Саме крізь призму їхніх життєвих історій ми бачимо, як юність у всій її красі та складності переплітається з суспільними викликами, змушуючи молодих людей швидко дорослішати та ухвалювати складні рішення», — написали в Держкіно.




Як вказують у команді фільму, ця стрічка — маніфест свободи особистості, яка намагається зберегти власне «Я» за будь-яких обставин.

Останні новини:  Нацгвардійці опублікували відбиття ворожого штурму на Харківському напрямку (ВІДЕО)

Головні ролі зіграли Аліна Чебан, Захар Шадрін, Артур Алієв, Єлизавета Цілик та Дар’я Жихарська.

Коли дивитися

Стрічка «Назавжди-назавжди» стартує в українському кінопрокаті з 21 листопада.

Стрічку створили за підтримки Державного агентства України з питань кіно, у копродукції України та Нідерландів, кінокомпанією DGTL RLGN та продакшн Rinkel Film.